– Ikke noe tilbud på bordet ennå

Odion Ighalos fremtid i United er usikker, og i et intervju med ElegbeteTV (gjengitt av den nigerianske sportsavisa Complete Sports) har han snakket om fremtiden sin.

– Det er ikke noe tilbud på bordet ennå, siden sesongen ikke er ferdig, og jeg ikke har avsluttet låneavtalen min. 

Ighalo skal ikke ha bestemt seg for hva som skjer videre, og det er naturligvis også opp til Manchester United og Shanghai Shenhua også.

LES OGSÅ: Historien om Ighalos United-overgang: Sa nei til Barca, nei til Spurs, men ropte JA til United

KOSER SEG I RØD DRAKT: Her feirer Ighalo seieren mot Manchester City.

– Jeg tar ikke avgjørelser alene i livet mitt, sier Ighalo videre, og forteller å bli rettledet av Gud til å ta den riktige avgjørelsen.

Ighalo får mer enn nok av tilbakemeldinger fra supportere også om hva han bør gjøre fremover.

– Jeg har sett mange tweets og historier på sosiale medier der folk spør om jeg er så sprø at jeg takker nei til pengene fra Kina, mens andre sier at jeg må bli i United.

Fra fredagens ryktesak

Rob Dawson i ESPN skriver at United undersøker mulighetene rundt Odion Ighalos fremtid. FIFA har gitt klarsignal til at kontrakter som avsluttes denne sommeren kan forlenges til sesongen er fullført, men det skal være bekymring på Old Trafford om det er mulig i Ighalos tilfelle, siden Shanghai Shenhua sannsynligvis ønsker at Ighalo skal returnere til den kinesiske superligaen starter (forsinket).

United vurderer derfor (til tross for hva FIFA meldte) om de enten skal prøve å reforhandle låneavtalen, eller eventuelt om de skal prøve å kjøpe ham permanent. Et tredje valg er å la Ighalo reise tilbake til Kina, til tross for risikoen for at United ikke vil ha nok angrepsspillere – dette er altså neppe løsningen Ole Gunnar Solskjær foretrekker.