I full trening!

Rio Ferdinand har trent for fullt hele uken, røpet Sir Alex på formiddagens pressekonferanse.

Manageren gikk rett på sak på Carrington. Før noen av de fremmøtte journalistene fikk summet seg, slapp han nyheten:

– Rio Ferdinand har trent hele uken. Jeg er overrasket over fremgangen hans. Den har vært helt fantastisk, sa han, men la til at landslagskapteinen ikke blir klar til lørdagens møte med West Ham.

– Nei, det blir han ikke, men vi håper å kunne gi ham litt spilletid i løpet av de neste to ukene.

Rooney er klar

Videre kunne SAF meddele at også Wayne Rooney og Anderson har vært i trening hele uken. Sistnevnte spilte en time for reservelaget da Manchester City ble satt på plass i tirsdagens Manchester Senior Cup, mens Rooney på sin side måtte holde seg hjemme med magetrøbbel da lagkameratene spilte uavgjort mot Fulham på søndag. Nå er han imidlertid helt frisk igjen.

– Ja, Wayne er tilbake, og det er virkelig godt nytt for oss, bekreftet Ferguson, og utbrøt:

– Det er et mareritt når alle spillerne er friske! Det er fullstendig urettferdig at vi bare kan stille med 11 mann; det burde vært mulig å få stille 16, sa han med et flir.

Tilbakeviser Bebe-rykter

Denne uken har det versert diverse rykter om Bebe, 20-åringen ingen hadde hørt om for to uker siden, men som ble United-spiller over natten.

Det har blitt hevdet at Bebe har gjort alt annet enn å imponere klubbens trenerstab, og at han ble utelatt fra tirsdagens reservelagskamp blant annet fordi han etter sigende har et elendig ballmottak og ikke er i nærheten av å holde nivået som kreves i en klubb som Manchester United.

Alle anklager mot portugiseren ble imidlertid kategorisk avvist av Sir Alex:

– Dette er ondsinnede og bitre rapporter. Bebe står nå midt oppe i et treningsprogram hvis siktemål er å styrke utholdenheten hans. Han er nemlig ikke oppe på nivå med de øvrige spillerne ennå. Ferdighetsmessig derimot, er han strålende, og ikke minst er han en glimrende avslutter, sa manageren i sin forsvarstale for mannen han tok sjansen på å kjøpe uten noensinne å ha sett ham i aksjon.