«Han var forferdelig» og «bitterheten ødela smaksløkene hennes»

Ángel Di Marías kone Jorgelina Cardoso kalte Manchester forferdelig. Nå får hun et lidenskapelig svar på tiltale fra Gary Neville og en av de mest kjente politikerne i byen.

Ángel Di Marías hustru, Jorgelina Cardoso, kommer neppe til å vinne noen popularitetskonkurranse i Manchester med det første. 

Tidligere denne uken kom hun nemlig med noen svært ufordelaktige beskrivelser av byen Manchester og dens innbyggere. 

 

– Du så han ikke var interessert

– Jeg likte ikke en eneste ting ved det, ingenting. Kvinnene er alle tynne og skikkelig rare, og er sminket opp som dukker. Du går nedover gata og vet ikke om folk kommer til å drepe deg eller hva de vil gjøre. Maten er motbydelig, fortalte hun til Los Angeles de la Manana.

NEDTUR: Angel Di Maria ble kun værende én sesong i United. Hadde kona fått viljen sin hadde de ikke flyttet til Manchester i det hele tatt…

Nå er det imidlertid klart for runde to i duellen, og hva er vel mer passende enn at Gary Neville entrer ringen. 

– Vi hører slike historier fra tid til annen, etter at en spiller har vært elendig, slik Di Maria var i United. Han var forferdelig, sier Neville til Sky Sports.  

– Jeg hadde store forventninger og var ganske spent da han kom til klubben fordi jeg trodde United hadde hentet en toppspiller. Men helt fra første dag så du at han ikke var interessert, legger Neville til. 

Når sant skal sies hadde Di Maria en veldig bra start i United-trøyen, men alle de tre målene han scoret i ligaen kom i løpet av hans fem første kamper for United.

– Burde lært av Aguero

Etter det gikk det ganske bratt i utforbakke for argentineren.

– Det han burde gjøre er at se på hva hans landsmenn har gjort på andre siden av byen. Både Sergio Aguero og Pablo Zabaleta gjorde det veldig bra i City og hadde ikke hastverk med å forlate byen, påpeker Neville.

UTVIST: Di Maria blir sendt i dusjen av dommer Michael Oliver etter å ha tatt tak i trøyen hans under kvartfinalen av FA-cupen i 2015. Det var for øvrig den eneste FA-cupkampen Louis van Gaal tapte som United-manager. Akkurat det var neppe noen særlig trøst for Di Maria…

Gary Neville innrømmer at episoden der innbuddstyver tok seg inn i huset til Di Marias familie kan ha gjort livet ekstra vanskelig for dem.

– Jeg vil forsvare byen min til det ytterste, men de hadde en uheldig episode med innbruddstyver og jeg tror det må ha påvirket meningene hennes om byen. Jeg synes det er mange skikkelige mennesker i Manchester, påpeker Neville.

Etter innbruddet flyttet familien og i stedet leide Phil Nevilles luksuriøse sentrumsleilighet før de forlot Manchester til fordel for Paris. 

– Smaksløkene må ha vært påvirket av bitterheten hennes

Sacha Lord, en av Manchester-ordførerens nærmeste medarbeidere, er noe sarkastisk da han svarer ESPN om Manchester-kritikken.

– Før jeg svarer så må jeg si at jeg er enig med henne på et punkt: Nemlig at som United-supporter hele livet så var den perioden ganske så depressiv. Hennes mann ble kjøpt for nesten 60 millioner pund, solgt ett år senere og var utvilsomt én av Uniteds største flopper.

– Når det gjelder mat så har vi mange fantastiske restauranter i hele byen. Jeg kan bare tro at smaksløkene hennes var påvirket av all bitterheten hennes.

– Når det gjelder kulturen i byen så tenker jeg på den industrielle revolusjon, suffragettene, Marx og Engels, Peterloo-massakren, datamaskinen, splittingen av atomet, grafén, Alan Turing, tekstiler, kanaler, jernbane, fotball og musikk.

– Når det gjelder jenter som alltid ser ut som dokker så hadde det kanskje hjulpet om hun hadde tatt turen utenfor Alderley Edge der de bodde, og når det er sagt – så ønsker jeg Di Maria-paret alt det beste under lockdownen. Jeg håper de bruker tiden fornuftig, blant annet ved å børste støv av en del av de overprisede veskene sine, sier han i en kommentar.

Andy Mitten svarte også på Di Maria i sin spørsmål og svar med united.nos lesere.