Poengdeling etter fartsfylt fotballkamp

United spilte uavgjort for andre kamp på rad.

Det ville seg ikke for Manchester United mot Aston Villa søndag kveld.

Jack Grealish sendte bortelaget i ledelsen med et praktfullt mål, men et selvmål av Tom Heaton førte til at lagene gikk til pause med 1-1.

Etter pause var United det dominerende laget og da Victor Lindelöf sendte Ole Gunnar Solskjærs menn i ledelsen trodde mange at de tre poengene skulle bli værende på Old Trafford.

Det ble de dessverre ikke for Tyrone Mings og Aston Villa svarte umiddelbart. Brandon Williams opphevde offsiden og midtstopperen fikk en enkel jobb med å sette inn utligningn.

United presset på for å få vinnermålet, men det målet kom aldri.

Dermed endte en fartsfyllt fotballkamp på Old Trafford med poengdeling.

Svak førsteomgang

Elleve minutter ut i oppgjøret tok gjestene fra Birmingham ledelsen etter en fantastisk scoring av Jack Grealish. Midtbanespilleren fikk ballen ute til høyre og skjærte seg inn i banen, før han bøyet ballen i lengste hjørnet. David de Gea var rett og slett sjanseløs på scoringen.

Anwar El Ghazi fikk målgivende på scoringen til Grealish, men ble skadet i det han skulle legge inn. Kantspilleren ble dermed byttet ut med Trezeguet.

Halvveis ut i førsteomgang slo Fred en lekker tunnel på nevnte Trezeguet før han spilte igjennom Martial som skjøt i steget, men dessverre var skuddet rett på keeper.

Etter halvtimen satte Trezeguet ballen i mål, men heldigvis for United sin del var Jack Grealish i offside i forkant av scoringen. Det var ikke med mye, men det var nok.

GOD: Jack Grealish skapte store problemer for Manchester United søndag kveld.

Fem minutter før pause fikk United hull på byllen. United tok en kort corner og ballen ble til slutt svingt inn av Pereira. På bakerste stolpe lusket Rashford som stanget ballen i stolpen, men ballen traff så Aston Villa-keeper i ryggen og gikk i mål.

United skapte veldig lite i første omgang, men selvmålet førte til at det var uavgjort til hvilen.

Fra himmel til helvete

Like etter pause ropte hele Old Trafford på straffe da ballen spratt opp i hånda til en Aston-Villa, men dommeren vinket spillet videre. Det vare bare en forsmak på det som skulle skje videre i omgangen.

Bare minutter senere var det en ny straffesituasjon da Juan Mata gikk i bakken etter et herlig veggspill med Rashford. VAR så på situasjonen, men det ble ikke straffe.

Victor Lindelöf sendte United i føringen etter 64 minutter. Nok en cornervariant førte til at svensken fikk ballen på bakre stolpe. Der stanget han inn Uniteds første mål på hode denne sesongen.

Men United var ikke i himmelen lenge. To minutter etter scoringen til Lindelöf dukket nok en midtstopper opp å scorte. Brandon Williams opphevde offsiden og Tyrone Mings førte balanse i regnskapet.

JUNIORFEIL: Brandon Williams opphevde offsiden i forkant av Aston Villas utligningsmål.

For tredje gang i oppgjøret ropte United på straffe da Fred falt inni sekstenmeteren, men dommeren vinket spillet videre også denne gangen. Ballen havnet til slutt hos Martial som fikk en kjempe sjanse, men franskmannen lobbet ballen over mål.

United presset på mot slutten av oppgjøret, men klarte ikke å produsere de store mulighetene. Dermed spilte United uavgjort for andre gang på rad.