Hva skjer med Morata?

Álvaro Morata skal være skuffet – er jakten helt over, eller er fortsatt døra på Old Trafford åpen for spanjolen?

Ting forandrer seg fort.

Onsdag kveld virket det som om Morata-overgangen nærmet seg, men så gikk plutselig alt over til å handle om Romelu Lukaku i stedet for.

United og Real Madrid skal ha nærmet seg hverandre når det gjelder overgangssum, men så meldte plutselig engelske aviser at United gikk for Lukaku, og torsdag ble det meldt om enighet mellom United og Everton om en overgangssum på rundt £75 millioner.

Det er usikkerhet knyttet til den påstanden, ulike kilder påstår ulike ting, men mye tyder på at Lukaku er på vei inn. Hva betyr i så fall det for Álvaro Morata?

MORATA: Plutselig ble det mer stille rundt spanjolen.

Marca skriver at en overgang nå på grunn av Lukaku er lenger unna enn noen gang, etter at det skal ha vært bare fem (!) millioner euro som skilte klubbene på et tidspunkt. United skal på et tidspunkt ha satt torsdag morgen som en slags deadline for Real Madrid, noe de ikke gikk med på.

Morata skal være skuffet, men er uansett ikke uønsket i Real Madrid. De ville gjerne beholde ham, men kanskje dukker det opp andre klubber hvis United ikke vil ha ham likevel? Marca mener at Chelseas oppmerksomhet vil bli rettet mot spanjolen om Lukaku går til United.

Avisen skriver uansett at ryktene om Lukaku-enighet ikke stemmer, selv om det ikke er langt ifra, og Mourinho skal ha vært i kontakt med Morata. I den spanske utgaven blir det presisert at døra på Old Trafford fortsatt er åpen, og kanskje er det fortsatt håp, selv om det kanskje ikke er så sannsynlig at begge kommer inn?

Manchester Evening News’ Stuart Mathieson har vært mer bastant på at Morata-jakten nå er over: