Holdt nullen mot Will Keane & co

To av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne midtuka.

Burton Albion 0-0 Wigan Athletic

Matej Kovar ble ikke hentet til Burton Albion som førstekeeper, men i helga fikk han endelig sjansen, og han holdt da nullen mot formsterke Plymouth Argyle.

Tirsdag kveld var det serieleder Wigan Athletic som stod på motsatt banehalvdel, og igjen holdt Kovar nullen.

En av Wigan-spissene er Will Keane, som mange av dere sikkert husker. Michael Keanes tvillingbror var et stort spisstalent i United da FA Youth Cup ble vunnet i 2011, men skader endte opp med å spolere mange sesonger for Keane, og han var aldri den samme. Nå er han uansett på jakt etter toppscorertittelen på nivå tre (han har 21 mål hittil denne sesongen), og virker bedre enn på mange år, men han klarte ikke å sette ballen bak Kovar i denne kampen.

Dette skriver Burton Albion-fan Edward Walker (som er en av mennene bak podkasten D3D4, som handler om League One og League Two) om Kovar:

Flamengo 3-1 Club Atlético Talleres

Natt til onsdag ble Talleres slått 3-1, og Flamengo har med det fått en god start på Copa Libertadores-gruppespillet, med to seiere av to mulige.

Andreas Pereira startet på benken i denne kampen, men ble byttet inn i det 64. minutt. På det tidspunktet var kampen allerede ferdigscoret.

Flamengo står dermed med seks poeng, mens Universidad Católica og Talleres står med tre poeng hver, mens Sporting Cristal fra Peru (som Flamengo slo i første kamp) står uten poeng.