Hevder spillerne ikke gadd å lese e-mail

Louis van Gaal mener mange spillere opptrådte uprofesjonelt under hans tid i klubben. Nederlenderen hevder også planen var å signere Robert Lewandowski.

Etter en grusom sesong med David Moyes, ble van Gaals første sesong i United en liten opptur.

Ingen troféer riktignok, men de røde djevlene spilte seg i hvert fall tilbake i Champions League-sirkuset.

Dessverre tok ikke laget noen ytterligere steg den påfølgende sesongen. Spillet var til tider søvndyssende, og mange United-supportere synes det var på høy tide da den erfarne manageren fikk sparken i mai 2016 – til tross for at det ble seier i FA-cupen.

LES OGSÅ: Mourinho hadde rett om McTominay-tall (+)

– Uprofesjonelle

I ettertid har van Gaal ved flere anledninger kritisert United, og spesielt måten han ble fjernet på. Nå kommer han med kritikk av flere spillere, selv om han ikke nevner navn.

Nederlenderen pleide å sende personlige emailer med spillernes progresjon før møter ansikt til ansikt, og hevder flere spillere latet som de hadde lest det han sendte.

Derfor la han til et varsel som sørget for at han fikk vite om en spiller ikke hadde åpnet beskjeden. Men noen prøvde å lure systemet.

– Jeg ga alle muligheten til å forberede seg til samtalene med meg, som vi hadde ansikt til ansikt. 

– Det beviser deres uprofesjonalitet (at de ikke åpnet e-mailene), og jeg ga dem beskjed om det. Min dom er at en fullverdig proff også ønsker å leve profesjonelt. Akkurat som Arjen Robben. Han leste emailene, sier van Gaal ifølge Bild.

LES OGSÅ: Opta-mann om Pogbas defensive slurv

Ville signere Lewandowski

Den tidligere United-manageren innrømmet også at han gjorde alt han kunne for å få Robert Lewandowski til Drømmenes Teater.

– Prisen var ikke noe problem for United, men Bayern nektet å selge ham, sier van Gaal.