– Herrera drar, har fortalt det til PSG

Ander Herreras United-karriere ser ut til å nærme seg slutten.

Det er ikke veldig overraskende om Ander Herrera virkelig ender i Paris St. Germain. Ryktene har gått lenge, og han har selv i flere intervjuer med spanske medier, senest tirsdag, fortalt at han og United ikke tenker likt om fremtiden.

I det ligger det nok både en uenighet om lønn og kontraktslengde på den nye kontrakten.

Onsdag kveld skriver to av de mest respekterte United-journalistene, The Times-journalist Paul Hirst og BBCs Simon Stone, at Ander Herrera har bestemt seg for å forlate United.

– Han slutter i United for å skrive under en treårskontrakt med Paris St. Germain. Han er enig med PSG. Ukelønna der blir 200.000 pund i uka, skriver Hirst i The Times.

Han legger til at United vurderer opp til to nye midtbanespillere i sommer, og at West Hams Declan Rice og Atletico Madrids Saul Niguez står høyt på Uniteds liste.

– Herrera skal ha fortalt Paris St. Germain at han kommer til dem, skriver Stone hos BBC.

Det betyr at Herreras United-karriere sannsynligvis ender på fem år, etter at han kom til klubben sommeren 2014.

Han skal ha en ukelønn på om lag 80.000 pund i United nå, noe som betyr at det blir et ordentlig lønnshopp på ham nå som han er i ferd med å runde 30 år.

MOT SLUTTEN? Det kan virker slik, etter at flere pålitelige journalister onsdag kveld skriver at Ander Herrera kommer til å gi seg i United.

Han ble kåret til Uniteds beste spiller i 2016/17-sesongen under José Mourinho, da det ble ligacup- og Europa League-seier, men han har ikke alltid hatt en sikker plass på laget.

29-åringen fikk imidlertid et oppsving etter at Ole Gunnar Solskjær kom til klubben, og var fast på laget de første par månedene med nordmannen før skader har ødelagt litt den siste tiden.

Så er spørsmålet: Hvis dette faktisk stemmer, hvilken rolle vil han da spille i United ut sesongen? Vurderes han som før, eller vil manageren heller bruke spillere han vet skal være i klubben neste sesong?

Totalt står spanjolen, som fyller 30 i august, med 187 kamper og 20 mål for United.