Her er Wan-Bissakas avskjedshilsen til Crystal Palace

Wan-Bissaka viser sin takknemlighet til gamleklubben.

Aaron Wan-Bissaka er klar for Manchester United, og 21-åringen virker å glede seg til å spille i rød drakt.

Selv om han gleder seg til fremtiden, så glemmer han uansett ikke hvor han kom fra. 

På Instagram har Wan-Bissaka lagt ut en takkevideo og en takketekst til gamleklubben Crystal Palace.

– Etter 11 år i Crystal Palace har tiden kommet for å begynne på en ny utfordring. Det har vært en ære og en glede å representere klubben. Jeg vil gjerne takke ungdomstrenerne og støtteapparet til førstelaget for å ha hjulpet meg enormt med å utvikle meg til den spilleren jeg er i dag. Aller viktigst; jeg vil gjerne takke Roy Hodgson for å ha gitt meg muligheten jeg alltid har drømt om, nemlig å spille i Premier League. Troen og tilliten han har hatt til meg har gitt meg sjansen til å ta utviklingen min det neste steget, skriver Wan-Bissaka.

– Dette steget ville ikke vært mulig uten de utrolige supporterne som har ønsket meg velkommen og støttet meg helt siden jeg satte foten på Selhurst Park. Jeg vil aldri glemme sangen dere ustanselig sang for meg.

– Jeg er også takknemlig for lagkameratene som alltid støttet meg, og ønsket å få det beste ut av meg. De stolte på meg da jeg som en ung spiller kom inn på førstelaget, og jeg har alltid følt at jeg har hatt dem i ryggen i løpet av de siste to sesongene. Jeg føler meg ekstremt heldig som har hatt deres støtte. Jeg vil ønske klubben all hell i fremtiden, og takke fra hele mitt hjerte.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aaron Wan-Bissaka (@a_bissaka)