GOD MED BALL: Nemanja Matic får en 6-er på børsen til Manchester Evening News.

Her er vår spillerbørs

United.nos Bjarte Valen har vurdert Uniteds elleve som startet mot Swansea.

David de Gea – 6
Heldig etter bare knappe tre minutter da Ayews innlegg traff tverleggeren. Ikke satt på de store prøvene ellers og tok seg greit av det som kom. Fin dag på jobben.

Antonio Valencia – 6
Mer upresis enn vanlig de gangene han hadde muligheten til å gå fremover. Swansea lå imidlertid med så mange spillere bak ballen at det nesten var sjanseløst for Valencia å få utrettet all verden på kanten. Trygg bakover mot et ganske tannløst hjemmelag.

Eric Bailly – 8
Uheldig med klareringen som ga Swansea en stor sjanse innledningsvis. Etter det var han praktisk talt feilfri og ikke minst kjapt frempå på returen fra Pogbas heading da han scoret sitt første mål i United-trøyen. Enkel, men uhyre viktig scoring like før pause. Måtte redde sine forsvarskolleger et par ganger med farten sin. Bunnsolid kamp av Bailly.

Phil Jones – 6
Fikk en håndsrekning fra assistentdommeren som ikke så at han var i offside på Matas frispark etter knappe ti minutter. Bommet imidlertid helt med hodet og traff skulderen i stedet. Hadde tempotrøbblel og ble reddet av Bailly et par ganger, men hadde også et par gode involveringer.

Daley Blind – 6
Trøblet litt i starten og virket noe halvhjertet i flere dueller, men spilte seg opp etterhvert som Swansea ble mer og mer rådville. Venstrebackplassen ser foreløpig ut til å være hans, men klarer han å ta vare på den?

Nemanja Matic – 7
Ikke like majestetisk som i sesongåpningen, men trygg og tålmodig både med og uten ball. Har utvilsomt tilført en herlig balanse på midten hos United. Leser spillet veldig bra og lar medspillerne få frie tøyler til å storme i angrep. Ny solid kamp av serberen.

Paul Pogba – 8
Hadde en noe vanskelig start på kampen, og levde farlig da han fikk gult kort og deretter en siste advarsel fra dommer Jon Moss. Men like før pause var det Pogbas heading som var foranledningen til Baillys ledermål og med ny scoring og målgivende viser Pogba hva han er i stand til til tross for en noe frustrerende 1. omgang.

Juan Mata – 6
Hadde et glimrende innlegg som Phil Jones styrte over mål med skulderen. Ellers ble det mye balltrilling på Mata. Han var kanskje den spilleren United burde ty til for å åpne et kompakt hjemmelag med geniale pasninger, men Mata leverte en kamp helt på det jevne. Gjør imidlertid sjelden feil med ballen og spilte seg ikke ut av laget.

Henrikh Mkhitaryan – 8
En ny strålende kamp av armeneren. Er konstant på jakt etter rom og medspillere, og da United slet med å bryte ned Swansea var Mkhitaryan en som stadig var på jakt. Endte med to målgivende og har fått en glimrende start på sesongen, i motsetning til ifjor. En målgivende pasning i Premier League sist sesong, fire på de to første kampene denne sesongen. En av flere kandidater til Man of the Match.

Marcus Rashford – 7
Et konstant uromoment før pause med sine mange gode løp og smarte bevegelser, men når han får ballen i beina er Rashford ikke kynisk nok. Velger ofte de feile løsningene og burde avsluttet mye bedre alene med Fabianski etter 35 minutter. Er likevel uhyre verdifull som en spiller det er veldig vanskelig å forsvare seg mot.

Romelu Lukaku – 7
En veldig stille og rolig dag på jobben for Lukaku helt til han satte inn 2-0. Syv virker kanskje noe bra betalt, men Lukaku bandt opp Swansea-forsvaret gjennom hele kampen, og det var hans scoring som åpnet slusene på tampen da både Pogba og Martial ville være med på scoringsfesten. Tre mål på de første to Premier League-kampene er selvtillitsgaranti og nå bidrar også resten av laget.