Henter nøkkelfigurer fra City

United rapper viktige speidere fra naborivalen.

En av de viktigste tingene Alex Ferguson gjorde da han kom til United, var å oppgradere speidernettverket, for å forsikre seg om at de beste talentene ikke ville ende opp i City, slik det ofte skjedde før han kom til klubben. Etter en intern gjennomgang igangsatt av Ed Woodward er det igjen store endringer på gang i Uniteds speideravdeling.

Citys speidernettverk har tatt store steg igjen de siste årene, og Dave Harrison og Lyndon Tomlinson skal ha vært viktige figurer i den progresjonen.

– Harrison og Tomlinson var instrumentale i å implementere et rammeverk som har satt City i fremste rekke i jakten på morgendagens stjerner, både innenlands og utenlands, og har gjort at mange av rivalene febrilsk prøver å holde tritt, skriver for eksempel Daily Telegraph om duoen.

ed woodward west bromwich
ENDRINGER PÅ GANG: Ed Woodward skal ha igangsatt prosessen som nå ledet til ansettelsen av Citys speiderduo.

1. januar starter Harrison og Tomlinson i nye jobber i Manchester United, og ytterligere to speidere skal ifølge Daily Telegraph være på vei fra City til United, og City fordobler i disse dager lønna til flere i speideravdelingen for å unngå at for mange forsvinner.

Dave Harrison skal lede klubbens rekruttering under A-lagsnivå, og vil bli assistert av Tomlinson i prosessen.