Henriquez til kvartfinale

Angelo Henriquez spilte hele kampen da Chile slo Kroatia i 1/8-delsfinalen av U20-VM.

Unitedspissen ble byttet ut i de to første kampene i mesterskapet, og måtte ta til takke med en plass på benken fra start i den siste kampen i gruppespillet i U20-VM i Tyrkia. Onsdag kveld fikk Henriquez endelig spille en hel kamp for U20-landslaget til Chile, da de slo Kroatia 2-0, og sikret kvartfinaleplass.

Første omgang av oppgjøret var ingen stor forestilling, og at det stod 0-0 var egentlig helt greit. Sjansefattig og jevnt er en god beskrivelse for kampen som kunne gått begge veier.

Mens det fortsatt var 0-0 i andre omgang, fikk Henriquez muligheten til å sette inn ledermålet for Chile, men et dårlig førstetouch gjorde at han rotet bort en sjanse til å avslutte alene med keeper.

Missen ble heldigvis ikke skjebnesvanger for Chile, og etter mål fra Nicolas Castillo og et selvmål fra en uheldig kroatisk forsvarer, sørget for at chilenerne kunne juble for plass i U20-VMs kvartfinale. Der møter de Ghans, som noe overraskende slo ut Portugal i sin 1/8-delsfinale. Kampen spilles førstkommende søndag.

Guillermo Varela og Uruguay er allerede klare for kvartfinale. De møter Spania, den kampen spilles på lørdag.