Angelo Henriquez, her i Wigan-drakta, venter fortsatt på å åpne målkontoen i U 20-VM.

Scoret to – røk ut

Til tross for to fantastiske scoringer av Angelo Henriquez, tapte Chile 4-3 mot Ghana, og er ute av U20-VM.

11.min: Mål Ghana. Moses Odjer sender Ghana i ledelsen etter sløvt forsvarsarbeid av Chile. Odjer demper et innlegg på brystet, før han banker ballen pent opp i krysset. 1-0.

23.min: Mål Chile  Nicolas Castillo mottar ballen på hjørnet av 16-meteren. Bruker kun et touch, klinker til og keeper er sjanseløs. 1-1.

27.min: Mål Chile Endelig scorer Henriquez! Får ballen på 20 meters hold, vender seg flott vekk fra oppasseren sin. Med ryggen mot mål vender han seg rundt og skyter nede i nærmeste hjørne. Flott mål, og Chile har snudd kampen. 1-2.

45.min: Pause Ghana – Chile 1-2.

2.omgang i gang.

65.min: Chile har grei kontroll, men de leder fortsatt kun med et mål.

72.min: Mål Ghana Ebenezer Assifuah-Inkoom avslutter fra 7-8 meter. Avslutningen er hverken hard eller veldig godt plassert, men keeper den går inn, og det står 2-2.

90.min: Spillet har bølget frem og tilbake, men det går mot ekstraomganger. Stillingen er fortsatt 2-2.

Full tid, ekstraomganger.

98.min: Mål Chile Henriquez er frempå igjen, denne gangen med hodet. Strålende løp gjennom Ghanaforsvaret, før han stusser ballen over keeper med hodet. Nydelig igjen! 2-3.

112.min: Mål Ghana Det er kamp igjen! Ghana utligner nok en gang, og nekter å gi seg. Dette kan gå mot straffekonkurranse, men det er ennå noen minutter igjen å spille. 3-3.

117.min: Henriquez pådrar seg et gult kort, hans første i mesterskapet.

120.min: Mål Ghana De gjør det igjen, som mot Portugal. Ghana scorer rett før slutt og avgjør kampen. Henriquez og en annen forsvarer klarer ikke bli enige om hvem som skal klarere en løs heading, og ballen spretter i mål. Chile er ute av VM. 4-3.

*Kampen kan du se direkte på Eurosport

Før kampen:______________________________________________

Angelo Heriquez har fått mye spilletid for sitt Chile i løpet av mesterskapet så langt. Spissen har spilt fra start i alle de viktige kampene til laget fra Sør-Amerika, og ble kun benket i lagets siste gruppespillskamp mot Irak, etter at laget allerede var sikret avansement.

Unggutten står fortsatt uten scoring, til tross for å ha hatt gyldene muligheter i flere av kampene han har spilt, og han er nok sulten på å sette sitt preg på søndagens kamp.

Ghana tapte mot både Spania og Frankrike i U20-VMs gruppespill, men tok seg allikevel videre, etter å ha slått USA i siste kamp.

I 1/8-finalen ble Portugal slått 3-2. Ghana lå under 2-1, med ti minutter igjen å spille, men en sterk sluttspurt sørget for at de «The Black Stars» kunne juble til slutt.

Vinneren av søndagens kamp, kommer til å møte Frankrike, som allerede er klar for semifinalen etter å ha knust Uzbekistan hele 4-0 i sin kvartfinale. I den andre semifinalen skal Guillermo Varela og Uruguay ut mot Irak, som vant sin kamp mot Sør-Korea på straffekonkurranse.