Manchester United U23 v Manchester City EDS: Premier League 2

Henderson og Jones spilte hele kampen – Zidane (18) avgjorde på overtid

U23-laget hadde ikke vunnet ennå denne sesongen etter fem kamper (om vi inkluderer EFL Trophy-tapet mot Lincoln City for det såkalte U21-laget), og i lørdagens kamp møtte de et Brighton-lag som hadde tre seiere og ett uavgjortresultat i de fire U23-ligakampene de hadde spilt i 2021/22-sesongen.

Det var altså ikke overraskende at det ikke ble en enkel kamp for Neil Woods mannskap, men på overtid sørget innbytter Zidane Iqbal for United-seier.

Den lokale 18-åringen kom innpå i det 84. minutt.

Tidligere i kampen hadde Anthony Elanga noen minutter før pause skaffet straffespark som han selv satte i mål, mens Lorent Tolaj hadde utlignet for Brighton.

Dean Henderson og Phil Jones spilte begge hele kampen for Manchester United, men det var altså en langt mindre profilert spiller som utgjorde forskjellen på Leigh Sports Village.

Jones pådro seg et gult kort i løpet av kampen.

Kampen ble ikke sendt direkte på TV.

Samtidig som U23-laget spilte, så vant U18-laget 8-2. Les mer om den kampen her.

Manchester United 2–1 (1-0) Brighton

Premier League 2
Leigh Sports Village

MÅL: 1-0 Anthony Elanga (str. 43.), 1-1 Lorent Tolaj (65.), 2-1 Zidane Iqbal (90+3.)

G  Jones, Shoretire, Savage, Elanga

Manchester United: Dean Henderson – Charlie Wellens, Teden Mengi (C), Phil Jones, Björn Hardley – Martin Svidersky, Charlie Savage – Shola Shoretire (Charlie McNeill, 81.), Anthony Elanga, Álvaro Fernández – Joe Hugill (Zidane Iqbal, 84.).
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Paul McShane, Dillon Hoogewerf.

LIVE:

Her kommer de aller viktigste oppdateringene fra kampen – scoringer, bytter, røde kort, osv.

1: Kampen er i gang.

30: Lite å høre foreløpig fra kampen i Leigh, men vi har rettet lagoppstillingen siden klubbens Twitter-annonsering av lagoppstillingen skal ha vært feil – med Anthony Elanga inne på laget, og Zidane Iqbal på benken.

43: MÅL! Anthony Elanga scorer på straffespark. Det var svensken selv som ble lagt i bakken.

PAUSE. 1-0 til United på Leigh Sports Village.

46: Andre omgang er i gang.

65: MÅL. Brightons Lorent Tolaj har utlignet.

81: BYTTE: Charlie McNeill har erstattet Shola Shoretire.

84: BYTTE: Zidane Iqbal kommer inn for Joe Hugill.

90+3: MÅL! Innbytter Zidane Iqbal avgjør på overtid! Målgivende fra Álvaro Fernández.