– Henderson er ikke den mest tålmodige fyren!

Tirsdag kveld spiller United hjemme mot West Ham i FA-cupen.

Det er der ventet at Dean Henderson får sjansen igjen i United-buret, og på pressekonferansen før kampen (som ble gjennomført like etter Everton-kampen, men hadde sperrefrist til nå) ble Ole Gunnar Solskjær spurt litt om hvordan det har vært for Henderson å ikke spille regelmessig nå, og hvor langt unna han er fra å få en rekke med kamper i Premier League.

– Dean har spilt godt når han har fått sjansen, og han har modnet. Etter min mening har han utviklet spillet sitt. Jeg vet at han ikke har spilt like mange kamper som forrige sesong, men en ser hver kamp når han spiller – og på trening – hvordan han har forbedret seg. Han jobber hardt med noen aspekter [ved spillet sitt] som vi har snakket om med ham. Jeg har blitt imponert av innstillingen og arbeidskapasiteten hans.

Henderson er kjent for å være ambisiøs, og han har i intervjuer tidligere gitt uttrykk for hvor viktig det er å spille, og Solskjær anerkjente at det ikke er en tålmodig andrekeeper han har med å gjøre.

– Han er ikke den mest tålmodige fyren! Han ønsker å spille hver kamp, for han vet at han kommer til å prestere godt, så vi får håpe det fortsetter, for han har blitt bedre siden han kom [tilbake] hit.

TRE PREMIER LEAGUE-KAMPER HITTIL: Dean Henderson har spilt i 3/23 Premier League-kamper hittil for United – her fra Southampton-kampen hvor han kom inn for en skadet David de Gea.

Fornøyd med Greenwood

I de siste kampene har Mason Greenwood spilt en del bedre igjen etter at formen ikke var all verden en periode.

«Hans beste kamp som ren fotballspiller og ikke bare avslutter?» spurte ansvarlig redaktør Dag Langerød i spillerbørsen etter Everton-kampen.

Ole Gunnar Solskjær var åpenbart ikke helt uenig. Han roste Greenwood på pressekonferansen.

– Jeg synes han var den fremtredende spilleren på banen mot Everton, han fikk bare ikke det målet hans forestilling fortjente.

– Hvis en ser nærmere på ham i de siste par kampene – ja, jeg vet at vi scoret ni mot Southampton – men om en ser på prestasjonene hans, så synes jeg at han leverte helt topp.

– Han har forbedret seg og modnet veldig, og han jobber jo med noen av de beste angriperne i landet. Han lærer av dem, og det er spennende å se at han har kommet seg over sin nedadgående kurve, og at han nå spiller veldig godt.

GOD MOT EVERTON: Mason Greenwood.