– Heldigvis var David verdens beste keeper i kveld

MANCHESTER: Cristiano Ronaldo scoret det viktigste og Alex Telles det vakreste. Men Ole Gunnar Solskjær snakket først og fremst om David de Gea etter snuoperasjonen mot Villarreal.

2-1-seier mot Villarreal etter en klassisk, men like fullt vanvittig, Cristiano Ronaldo-avslutning på overtid.

Før det hadde Alex Telles også scoret et fantastisk mål, men Ole Gunnar Solskjær var like opptatt av å trekke frem mannen som voktet United-målet.

– Vi hadde en del ballbesittelse før pause, men de kontret bra og skapte noen store sjanser. Heldigvis hadde vi verdens beste keeper i kveld, sa Solskjær på sin pressekonferanse.

– Han hadde nok en vanskelig sommer hvor han heller ikke fikk spille i fotball-EM, men har kommet tilbake med en tro på seg selv og god arbeidsmoral. I dag fikk han igjen fortjent uttelling for det.

– Han reddet oss i kveld. Så ærlig må vi være. I dag fortjente han å bli banens beste.

ALT OM KAMPEN:

degear
REDDENDE ENGEL: David de Gea hadde flere gode redninger mot Villarreal.

Nordmannen roste Villarreal, deres spill og måten ledes på av Unai Emery.

Samtidig roste han Old Trafford og hvordan United-fansen skaper eventyrlige europacup-stemning.

– Villarreal fortjente ledelsen da de scoret, men noen ganger kan historien vår med Champions League på Old Trafford hjelpe. Ronaldo scoret et flott mål, og Telles et fantastisk mål.

– Vi ga oss selv en vanskelig jobb med utvisningen sist mot Young Boys, og derfor var tre poeng hjemme viktig. Vi vet at vi trenger 10-12 poeng for å gå videre, og sånn sett var dette et viktig resultat.

– Det var også et viktig resultat mentalt. For å si det sånn: Det er en del bedre å vinne på denne måten enn den vi tapte på mot Young Boys.

Selvsagt spurte pressen også om Cristiano Ronaldo.

– Han har gjort dette så mange ganger, vi så det også mot Irland for en måned siden. Han er så sterk mentalt. Han er alltid til stede i kampene. Jeg har selv sett hvordan han har forberedt seg til kampen i dag, hvor fokusert han er, og det er et tegn på en ekte avslutter at han er så rolig når sjansen dukker opp.

ALT OM KAMPEN: