Heinze nærmere Real Madrid?

Real Madrid skal være forberedt på å tilby £6 millioner for den 29 år gamle argentineren.

Gabriel Heinze, som kom til United fra PSG for £6,9 millioner i 2004, vil ikke diskutere ryktene selv, men ifølge lokalavisen Manchester Evening News har han fortalt nære kilder at han er alt annet enn fornøyd med å være et andrevalg bak Patrice Evra.

Heinzes skadehistorie og det faktum at han mister sesongoppkjøringen grunnet Copa America taler i hans disfavør. Og Unitedlegenden Pat Crerand sier at et klubbytte vil være det beste for Gabby Heinze. «Jeg tror med stor sannsynlighet han går. Fansen vil nok bli skuffet, men Patrice har gjort sakene sine bra siden han kom så Heinze må innse at han ikke får spille fast.» forteller Crerand MEN, og legger til «Real Madrid har mistet Roberto Carlos, så de er desperate etter en ny venstreback.»

Og om Heinze velger å følge Beckhams og van Nistelrooys fotspor til Bernabeu ligger det an til at Mikaël Silvestre går løs på nok en sesong på Old Trafford, trass rykter om at både Bordeaux og Lyon skal være interesserte.

Manchester United skal også ta stilling til et bud fra Everton pålydende £8 millioner for Alan Smith og Kieran Richardson.