Heinze går til sak

I et desperat forsøk på å komme seg bort fra Old Trafford, skal Gabriel Heinze nå være villig til å trekke United for retten.

Argentineren, som har to år igjen av sin kontrakt med United, har bedt det London-baserte advokatfirmaet Blackstone Chambers om å bistå ham i kampen for å tvinge frem en overgang til Liverpool.

Med dette trekket kan man med stor sannsynlighet regne med at Gabriel Heinze har spilt sin siste kamp for sin nåværende arbeidsgiver.

Heinze og Liverpool mener de har sterke kort på hånden, ettersom Heinzes agent tidligere i sommer mottok et brev fra United-ledelsen, hvor det ble bekreftet at klubben var beredt til å selge dersom man mottok et bud på £6.9 millioner eller mer. Dette brevet blir nå brukt som grunnlag for det forestående søksmålet.

United på sin side, hevder at det også ble sendt ut et brev til Heinze og hans representanter, hvor det ble gjort klart at det ikke ville komme på tale å selge til noen av klubbens Premier League-rivaler. Denne beskjeden skal i den senere tid ha blitt gjentatt gang på gang i direkte samtaler med spilleren.

Gabriel Heinze, som kom til Old Trafford fra franske Paris St. Germain for tre år siden, ønsker seg angivelig bort fordi han – etter eget utsagn – har mistet plassen til Patrice Evra.

Kilde: MEN