Hattrick-helten Henríquez

DE UTLÅNTE: Ángelo Henríquez scoret alle tre målene da Dinamo Zagreb vant 3-0.

Det var ikke bare Manchester United-spillerne som kunne juble for seier søndag. Senere samme dag var nemlig Ángelo Henríquez i fyr og flamme for Dinamo Zagreb, og scoret alle tre målene da laget hans vant 3-0 mot Lokomotiv Zagreb.

Allerede etter ni minutter noterte chileneren seg for sin første scoring for kvelden, før han doblet ledelsen på straffespark etter 38 minutter. Dermed kunne Dinamo Zagreb gå i garderoben med en komfortabel 2-0-ledelse.

Den ledelsen stod seg helt til 86. spilleminutt. Da var Ángelo Henríquez der igjen, og sørget at det endte 3-0 med sin tredje scoring for kvelden.

Seieren betyr at Dinamo Zagreb befester sin posisjon på toppen av tabellen i den kroatiske toppdivisjonen. Rijeka følger fire poeng bak laget fra Zagreb, mens det er hele 13 poeng ned til Hajduk Split, etter at de to rivalene til Dinamo Zagreb spilte uavgjort søndag.

Også Guillermo Varela kunne juble for seier søndag. Høyrebacken spilte hele kampen for Real Madrids andrelag da de vant 1-0 borte mot Barakaldo. Medrán var sikker da han fikk muligheten fra krittmerket,