Hargreaves på benken?

Det er gode sjanser for at Owen Hargreaves blir å finne på innbytterbenken når kampleder Mark Clattenburg blåser igang på St. Andrews lørdag ettermiddag.

Det var Sir Alex Ferguson som opplyste dette på dagens pressekonferanse på Carrington.

Hargreaves har ikke spilt en kamp siden han pådro seg en strekk i låret under trening med det engelske landslaget for tre uker siden, men nå ser det omsider lysere ut for 26-åringen.

«Owen har gjort det veldig bra på trening og er derfor med i mine planer for lørdagen,» sa United-manageren. «Kanskje plasserer vi ham på benken, men det kan også hende at vi holder ham igjen til Roma-kampen (på tirsdag kveld).

Når det gjelder Gary Neville, er han ennå ikke klar, men ifølge SAF skimtes det endelig et lys i tunnelen.

Siden han pådro seg en ankelskade i mars, har kapteinen vært utsatt for overbelastning i leggen og i tillegg fått seg noen gode smeller på trening. Dette har så langt resultert i mer enn et halvt år på sidelinjen – fem måneder mer enn først antatt!

«Gary nærmer seg,» beroliget SAF den fremmøtte pressen. «Han har trent godt, og i neste uke håper jeg å kunne sikte ham inn på en eller annen kamp. Den påfølgende uken har vi reservelagsoppgjøret mot Liverpool; det kunne ha passet fint i forhold til å få ham tilbake i kampsituasjon,» sa United-manageren.

Kilde: ManUtd.com