daviddegea4243

Har imponert – men benket igjen da Spania gikk til Nations League-finalen

David de Gea har vært en av Uniteds beste spillere denne sesongen, om ikke den beste.

Han har sett ut som den spilleren han var for noen år siden.

I årene etter VM 2018 har De Gea gått både inn og ut av det spanske landslaget, og som regel har det i det siste endt med at han har vært på benken. Under sommerens EM var det Unai Simón som stod i mål for Spania, og onsdag kveld var det igjen Simón som stod i mål da Spania spilte mot Italia i Nations League-semifinale.

Dermed blir det en kveld på benken for De Gea, og han fikk se sine lagkamerater slå Roberto Mancinis Italia 2-1. To scoringer av Ferran Torres i førsteomgangen viste seg å bli avgjørende, selv om en redusering av Lorenzo Pellegrini i det 83. minutt skapte spenning mot slutten.

Italias Leonardo Bonucci ble utvist på stillingen 1-0 noen minutter før pause.  Spania møter vinneren av Belgia-Frankrike i Nations League-finalen på søndag, mens Italia tidligere på dagen møter taperen av torsdagens kamp.

NEDTUR: VM 2018 var en stor nedtur for David de Gea – og kanskje kan tapet av selvtillit der ha satt sitt preg på 30-åringens spill i United også?

Unggutter i aksjon

Noen av våre yngre spillere var også i aksjon onsdag.

Isak Hansen-Aarøen spilte den første timen av U19-landslagets 3-0-seier mot Kosovo. Stillingen var 1-0 da han ble byttet ut.

Charlie Savage spilte hele kampen da det walisiske U19-landslaget spilte 0-0 hjemme mot Georgia.

Shola Shoretire startet for U19-landslaget til England mot Frankrike. Det endte med 1-3-tap. Vi vet i skrivende stund ikke hvor lenge Shoretire var på banen, eller om Will Fish kom innpå.

Newcastle United v Manchester United - U18 Premier League
SPILTE EN TIME: Isak Hansen-Aarøen, som nylig returnerte etter skade (her fra U18-kampen mot Newcastle i helga, en kamp Manchester United vant 5-0).