– Har ikke trent med resten av laget

Anthony Martial kjemper en kamp mot klokken for å rekke søndagens storkamp mot Liverpool.

Anthony Martial startet sesongen strålende med scoring både mot Chelsea og Wolverhampton i de to første kampene.

Men i den tredje ligakampen, hjemme mot Crystal Palace, ble Martial skadet og siden har ikke franskmannen væt aktuell for førstelaget.

Både Paul Pogba og David de Gea er etter alle solemerker uaktuelle til kampen mot Liverpool, og Ole Gunnar Solskjær trenger de lyspunktene på skadefronten han kan få.

SKADET MOT PALACE: Anthony Martial har vært ute av spill siden han ble skadet mot Crystal Palace i den tredje ligakampen denne sesongen.

Det er imidlertid høyst usikkert om Martial rekker Liverpool-kampen.

I intervjuet med Gary Neville for Sky Sports før kampen mo Liverpool, avslører Solskjær at Martial ikke vil få en optimal oppladning til kampen uansett.

– Jeg må ta en avgjørelse med tanke på Anthony. Han har ikke trent med oss (troppen) ennå. Han har trent med fysioterapeutene og de fysiske trenerne, sier Solskjær. 

United-manageren sier det har blitt en ekstra tung belastning for Marcus Rashford på topp med Martial på sykestuen. 

SKULLE GJERNE HVILT MER: Ole Gunnar Solskjær hadde ikke planlagt at Marcus Rashford skulle spille så mye som han har gjort, men Unitedmanageren har ikke hatt så mange andre alternativer å ty til.

– Vi har egentlig ikke kunnet gi Marcus en pause fordi vi har hatt skader. Anthony har vært ute i åtte uker nå og Marcus har vært nødt til å spiller mye mer enn jeg hadde planlagt, sier Solskjær.

Rashford har slitt med å finne veien til nettmaskene denne sesongen, men scoret nylig et vakkert mål for England mot Bulgaria i EM-kvalifiseringen.

PS! Fredag formiddag møter Solskjær pressen på Carrington og vil trolig komme med en oppdatering om både Martial og de andre spillerne som har vært ute med skader. 

Har du også lest dette?