– Håper vi får se starten på noe stort

Blant de nesten 70 000 tilskuerne som er på plass på Old Trafford i kveld er tre forventningsfulle kompiser fra Norge.

Da treneren deres foreslo å dra til Old Trafford for å se finalen i FA Youth Cup, var ikke Emil Kvilhaug Nordby, Vetle Plassen Stake og Lars Ask Nore i tvil.

Fredag ble turen bestilt og onsdag morgen var gjengen ombord på flyet med kurs for Manchester.

De tre kompisene er alle store United-fans og spiller sammen på Krødsherads Gutter 15-lag. 

Treneren deres Arnfinn Stake, som er faren til Vetle, er selv United-fan og synes det er viktig at 15-åringene får en smakebit på hva morgendagens United-stjerner kan utrette.

thumbnail_IMG_1793
SER FREM TIL FINALEN: Kompisene Vetle Plassen Stake, Lars Ask Nore og Emil Kvilhaug Nordby var ikke vanskelig å overtale da treneren deres Arnfinn (som også er Vetles far) foreslo å reise til Manchester for å se finalen mellom United og Nottingham Forest i FA Youth Cup.

– Vi snakket om denne kampen en stund, og jeg er veldig glad for at guttene får denne muligheten til å reise over hit igjen. Det blir en fin opplevelse for dem og forhåpentligvis får vi se dette talentfulle laget gå helt til topps, smiler Arnfinn.

De tre kompisene har alle vært på Old Trafford før, men synes det er ekstra stas å kunne se den historiske FA Youth Cup-finalen på Old Trafford.

Det er ventet et sted mellom 67 000 og 70 000 tilskuere på Old Trafford onsdag kveld, og finalen vil bli den best besøkte FA Youth Cup-kampen som noen gang er spilt. 

– Fetteren til mamma var United-fan og var nok hovedgrunnen til at jeg også ble det, smiler Emil som også forklarer at bestefaren også har tatt ham med på Old Trafford.

charlieisak
HÅPER PÅ MER JUBEL: United-spillerne med Isak Hansen-Aarøen jakter Uniteds første tittel i FA Youth Cup siden 2011.

Kompisene er alle optimistiske på Uniteds vegne i kveld og tror på seier for Travis Binnions mannskap.

– Vi var ikke så vanskelige å overtale da forslaget om å dra hit kom opp, smiler Vetle og Lars. Vi håper og tror United vinner kampen, sier de to.

Selv om resultattipsene deres spriker noe, 3-0, 2-1 og 3-1, gleder 15-åringene seg til å se morgendagens United-stjerner i aksjon på et nesten fullsatt Old Trafford.

– Det blir en opplevelse uansett. Forhåpentligvis kan vi se begynnelsen på noe stort, smiler kompisene.