– Håper mange United-spillere har en dårlig dag

Les hva Crystal Palace-manager Roy Hodgson sier før lørdagens kamp.

På papiret kan det virke som en umulig jobb for Crystal Palace.

United har vært meget sterke så langt i sesongen, og fyrer på mange av sylinderne. Samtidig ligger Palace sist i ligaen med null seirer, null poeng og null scorede mål så langt.

Kampen spilles ikke på papiret...
- Roy Hodgson

United har også vunnet samtlige hjemmekamper i Premier League-historien mot Palace, og aldri tapt mot dem – hvis man inkluderer bortekampene.

Les også: Møter vår nest enkleste motstander

Likevel er Palace-manager Roy Hodgson optimist.

– Kampen spilles ikke på papiret, og vi kan bare håpe at vi klarer å gi dem en bra kamp  – og at den flaksen som deles ut ender opp hos oss, sa han fredag.

– Jose vil nok si at det ikke er ideelt å møte oss lørdag etter en kamp i Russland onsdag, men United ser sterke ut.

Hodgsons tre kamper med Palace har endt med 0-1-tap mot Southampton og 0-5-tap mot City i ligaen, og 1-0-seier mot Huddersfield i Ligacupen.

Les også: Lukaku alene – Hele Palace 19-18

– Men de siste to baklengsmålene mot City var lykketreff. Det var riktignok ikke noe positivt å ta med seg fra 0-5, man må bare akseptere at man tapte mot et bedre lag. Vi får bare forsøke å sikre oss at det ikke skjer igjen, men skjebnen har ikke vært snill med oss med denne terminlista.

– Likevel er jeg optimist. Det er jeg alltid. Jeg trives virkelig her i klubben, spillerne responderer bra på alt arbeidet vi legger ned, og vi vil fortsette med å være optimister. I helga vil vi jobbe hardt for å stoppe United.

– Vi får håpe at mange av dem har en dårlig dag. Samtidig kan man ikke stole på det. Vi må stole på oss selv, at vi gjør jobben. Det er egentlig alt vi kan gjøre gjøre, sa Roy Hodgson.

Hodgson bekreftet at Benteke, Zaha, Loftus-Cheek og James Tomkins er uaktuelle til kampen for Palace.

Har du også lest dette?