– Han vil gjøre alt som står i sin makt for å gjøre det beste ut av det

Craig Cathcart likte godt å spille med Odion Ighalo, og han forteller at Ighalo er en spiller som alltid ser frem til de store anledningene.

ManUtd.com har snakket med Watford-spiller Craig Cathcart, som startet karrieren i Manchester United, om Odion Ighalo.

De hadde tre sesonger sammen i Watford.

– Jeg er utrolig glad på hans vegne, for å være ærlig. Jeg vet at det er noe han vil være veldig entusiastisk om, for han var en ambisiøs spiller. Det er en utrolig mulighet for ham, og jeg er sikker på at han vil gjøre alt som står i sin makt for å gjøre det beste ut av det.

– Jeg husker fra da vi først kom oss opp til Premier League at han alltid så frem til de store anledningene mot de store klubbene. Hvis jeg husker riktig, så scoret han en del mål mot de store klubbene. Det at han blir gitt sjansen til å spille for United er svært.

Cathcart er ikke helt på villspor når det gjelder mål mot topplag. I tillegg til at Ighalo skaffet straffespark mot Manchester United, så scoret han to mål mot Liverpool, ett mot Arsenal (FA-cupen), ett mot Tottenham og kunne også juble fremfor Watford-seksjonen borte mot Chelsea – selv om målet ble kreditert som et Gary Cahill-selvmål etter en retningsforandring.

GJORDE DET GODT I WATFORD: Odion Ighalo.

– Han har alle sjanser til å ha et suksessfullt opphold [i United], for han er en god spiller som definitivt kan score mål.

Cathcart tror også Ighalo kan bli nyttig på flere måter, avhengig av hvordan United ønsker å bruke ham.

– Han kan tilpasse seg. Hvis en spiller med to spisser kan han ha et godt samspill med den andre spissen, og han kan også holde bra på ballen hvis en ønsker å gå for én spiss. Han kan løpe inn i mellomrommene også, for han er rask og sterk, og er alltid en trussel i boksen.

Nå ser Cathcart frem til å møte sin gamle lagkamerat på Old Trafford senere i februar.

– Jeg har ikke snakket med ham, men med en gang han signerte så visste jeg at vi skal spille mot United ganske snart. Jeg ser frem til å se ham, og til å ha en prat med ham om hvordan det går med ham, for han er en fin fyr, og en jeg virkelig likte å spille med.