– Han trenger en rollemodell

Louis Saha snakker om mangelen på ledere i dagens United-lag.

Anthony Martial har lagt bak seg sin fjerde sesong i United-drakta, og fortsatt er mange usikre på om franskmannen bør satses på på venstrekanten til United.

Han leverte en sesong som på mange måter speiler hans karriere hittil. Utrolig god og nesten ustoppelig på sitt beste, og helt usynlig i mange andre kamper.

Tidligere United-spiss, Louis Saha, har vært ute i The Mirror og pratet om både Martial og Paul Pogba.

Han snakker for det meste om mangel på ledertyper i United, og mener at det er for mye å be om at Paul Pogba både skal være spilleren som gjør briljante ting med ballen samtidig som han skal være det han kaller for «Roy Keane-typen».

MÅLSCORER: Louis Saha var kjent for å være en måltyv under sin tid i United.

Saha savner de naturlige ledertypene i dagens United-stall og mener spesielt at Martial kunne tjent på å få inn en slik type.

– Man ser på de to guttene og de kan gjøre hva som helst [med ballen]. Men jeg mener det er urettferdig å hele tiden skulle fokusere på den delen av spillet deres som kanskje ikke er deres sterkeste side, sier Saha.

– Anthony er en spiller som på hans gode dager nesten er umulig å spille mot. Men igjen: han trenger en rollemodell i laget som kan sette en standard og få han til å trene enda hardere.

Saha var i United i fire år fra 2004 til 2008, og husker godt hvor viktig det var for han å hele tiden ha noen som kunne pushe han.

– For meg var en spiller som Gary Neville helt avgjørende for å bli en bedre angriper. Hver gang jeg ikke gjorde jobben så fikk jeg høre det, og jeg visste at hvis jeg misset på en sjanse eller en dribling så ville han si fra, forklarer Saha.

– De dagene er forbi nå, og der har Ole [Gunnar Solskjær] en jobb å gjøre. Jeg tror United trenger å finne noen nye ledere, avslutter franskmannen.

FOR MYE: Saha tror at Pogba har for mye ansvar å bære på sine skuldre, og savner naturlige ledere i United-troppen.