– Han gjorde en stor tabbe

Louis Saha gir sin mening om at Sir Alex Ferguson ikke klarte å holde Paul Pogba i United.

Paul Pogba er fortsatt bare 21 år, men i sommer har han vært en av de aller viktigste spillerne til Frankrike i VM, og i Juventus var det han som spilte flest kamper av alle da laget ble seriemestere i sesongen som endte i mai.

Store reaksjoner

Allerede da han gikk fra United var det mange som reagerte, ettersom talentet var åpenbart. Nå er det ingen tvil om at United ga slipp på en juvel, og Louis Saha mener det var en stor tabbe å la han gå.

– Det er ikke ofte jeg kritiserer United og Sir Alex Ferguson, men dette er helt klart en av hans største feil. Han har helt klart et talent, han er selvsikker og han ønsker hele tiden å forbedre seg. Ja, han er aggressiv, men han har så stort potensiale til å forbedre seg, sa Saha til Talksport.

Kunne vært annerledes

Historien kunne vært en annen for franskmannen som spilte mange av sine ungdomsår i Manchester United, der han var spådd en strålende fremtid.

paul_pogba_juve
STJERNE: Paul Pogba spiller mest av alle i Juventus.

Men like før sommeren 2012 bestemte unggutten seg for at han ikke lenger ville være i United. Han følte at han ikke ble respektert, og han var frustrert over lite spilletid fra Ferguson.

Juventus så storheten

Da kontrakten hans gikk mot slutten, kom Juventus på banen, og tilbød både penger og spilletid, noe Pogba valgte å takke ja til.

– Han har vært veldig viktig for Frankrike, og det viste han da de slo Nigeria 2-0. Han kan score mål, og han kan diktere spillet.

– Han liker å være med fremover, og han er en fantastisk «boks til boks»-spiller. Han minner meg om Patrick Viera, bare med litt mer stil.