– Han gjør en fantastisk jobb for laget

Bruno Fernandes sier også at målene snart vil komme for Marcus Rashford.

Marcus Rashford har havnet litt i skyggen av de andre stjernene hos United etter fotballpausen. Vår egenproduserte spiller har slitt med å score mål, men lagkompis, Bruno Fernandes er veldig fornøyd med jobben 22-åringen gjør. Det sier portugiseren til klubbens hjemmeside.

– Det virker som at alle snakker om at Marcus ikke scorer mål, men han gjør en fantastisk jobb. 

– Jeg håper Marcus kan score flere mål. Det fortjener ham etter arbeidet han gjør for laget. Ingen ser det fordi alle ser hvem som scorer og assisterer målene. Arbeidet han gjør for laget er fantastisk.

Den engelske angrepsspilleren var ute med skade i lang tid, men gikk ikke glipp av altfor mange kamper på grunn av coronapausen. Fernandes peker på at 22-åringen kanskje ikke helt har den selvtilliten han hadde tidligere.

– Marcus var skadet i lang tid, så det er vanskelig å finne selvtilliten igjen, men han gjør en fantastisk jobb for laget, og fortjener skryt for det.

MÅLENE VIL KOMME: Det sier Bruno Fernandes.

– Han klarer kanskje ikke å nå målene sine, men sånn som laget spiller nå vil han score mål og få assist. Fotball handler ikke bare om mål og målgivende, men det handler om laget, og Rashford gjør det bra for laget.

Midtbanespilleren skryter også av de to andre i angrepstrioen, Mason Greenwood og Anthony Martial.

– Anthony Martial spiller veldig bra og scorer mål. Det er det viktigste som spiss. Mason er en unggutt som scorer hver gang på forskjellige måter, så du forventer noe nytt fra ham hver gang.

– Som dere så på torsdag scoret Mason Greenwood et fantastisk mål, og Anthony Martial og Marcus Rashford spilte også veldig bra.