– Han er verdens beste

Watford-sjefen om David de Gea – og kampen mot United.

Quique Sanchez Flores er nok kun opptatt av én ting i dag. Hvordan slå United når Watford møter United lørdag klokka 13.45.

Samtidig har Watford-manageren spesielt gode minner sammen med David de Gea.

Det var nemlig ham som ga De Gea debuten sin i Atletico Madrid, og vennskapet var så bra at De Gea ga ham en gullklokke da han selv forlot Spania til fordel for United.

qsf
Watford-manager Quiqe Sanchez Flores.

– Han var tredjekeeperen vår. Så ga jeg ham debuten, og én måned etter var han førstekeeperen vår. Han var rett og slett utrolig. Fokuset på trening var fantastisk, og for meg er han trolig verdens beste keeper. Han kan ta alt.

– Og ja, jeg fikk en gullklokke fra ham da han dro. Et lommeur. Jeg har det fortsatt. Det blir imidlertid ingen prat med ham før kampen. Det ville ikke tatt seg ut for mine spillere om de så at jeg ga en motstander en klem før kamp, sier han ifølge The Sun.

Han er spent før avspark.

– Da vi møtte Manchester City så matchet vi dem i 45 minutter. Da vi møtte Arsenal matchet vi dem i én time. Nå er målet å kunne matche United over 90 minutter. United er en av de største klubbene, og vi har fulgt med på hvordan de har spilt denne sesongen. De er et fantastisk lag med en meget god trener, men for oss er det en sjanse til å vise at vi kan hamle opp med de alle beste, sier Sanchez Flores til Watfords offisielle nettside.