– Han er et eventyr

Michael Carrick er full av beundring for hva Rashford har oppnådd denne sesongen.

Med syv scoringer på 14 kamper for United, har Rashford slått igjennom som en av Uniteds virkelig store kometer denne sesongen.

Uniteds rutinerte midtbanestjerne Michael Carrick slenger seg på Louis van Gaals ros av unggutten, og forteller at han ser på hele Rashford-historien som begynnelsen på en større saga.

semi5
IKKE BRA NOK: Selv om han håper United greier å nå fjerdeplassen denne sesongen, er han ikke villig til å se på det som noen stor triumf.

– Det er rett og slett et eventyr, på en måte. Hvis du hadde spurt Marcus hadde han sagt han ville prøvd å spille seg inn i startelleveren til U21-laget, men etter at han ble kastet inn da Martial ble skadet har han ikke sett seg tilbake, sa Carrick til Sky Sports.

Han ser også tegn til at Rashford ikke bare er et stjerneskudd, men en potensiell stjernespiller også på lang sikt.

– Han ser ut til å bli sterkere og bedre og bedre. Han ser ikke ut som han er ukomfortabel eller at han er en rask løsning på spissproblemene. Han ser ut til å ha alle kvalitetene som skal til for å være her i lang tid, sa Carrick.

Kan ikke feire fjerdeplass

Carrick uttaler i likhet med flere andre spillere denne uken at stemningen i garderoben er bra, og at spillerne er i god form.

Han mener imidlertid at en klubb av Uniteds størrelse bør kunne sikte høyere enn det de har mulighet til å oppnå denne sesongen.

– Jeg syns ikke vi kan feire en fjerdeplass, men hvis vi havner på fjerde gir det oss noe å gå for neste sesong. Det er sånn jeg ser det, sa han.

Å vinne FA-cupen er derimot noe han vil se på som en suksess.

– Å vinne FA-cupen er i seg selv en suksess. Vi har ikke vunnet det trofeet på lenge, fortalte han.