– Han er en definert leder i gruppa

Dette sa Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen etter kampen mot Wolves.

Da Ole Gunnar Solskjær møtte pressen etter kampen mot Wolves fikk han naturlig nok spørsmål om både filmingen til Daniel James, men også bruken av Anthony Martial som spydspiss.

– Marital ønsker å lære, han ønsker å forbedre seg og relasjonen han har med de andre spillerne vil bare bli bedre. Han har scoret i to strake kamper nå, og han kommer til å utvikle spillet sitt enda mer, sa Solskjær på pressekonferansen etter 1-1-kampen mot Wolverhampton. 

Igjen så vi David de Gea med kapteinsbindet, og det kan virke som om spanjolen skal lede laget ut før kampene når Ashley Young ikke spiller.

– David er en definert leder av gruppa, alle ser det og derfor bærer han kapteinsbindet. Han han er en verdifull skikkelse for oss. 

United-laget vi så fra start i andreomgang bar ikke mange likhetstrekk med det som startet en time tidligere, men på spørsmål om han burde vært hissigere på byttene var manageren tilbakeholden.

– Det vil jeg ikke si. Ja, vi slet i det første kvarteret etter hvilen, de fortjente målet, og deres innbytter Traore var en viktig del av det. Men etter det tok det ikke mange minuttene før vi var i gang igjen.

Så kom det uungåelige spørsmålet: 

– Hva tenker du om det gule kortet Daniel James fikk for filming?

– Jeg har ikke sett den igjen, men det er naturlig at han prøver å unngå å bli sparket og ønsker å beskytte seg selv. Han er så utrolig rask, og hvor mange ganger så dere ikke at han ble sparket ned?

– Men jeg har som sagt ikke sett den igjen.

FORSVARER HURTIGTOGET: Daniel James fikk et korrekt idømt gult kort da han overspilte i førsteomgang.

På sin del av pressekonferansen sa Wolves-manager Nuno Espírito Santo at noen spillere vil bli redde å feire mål om VAR skal bruke så lang tid som det gjør. Solskjær delte sine tanker om situasjonen:

– Selvfølgelig vil vi ha avgjørelsen unnagjort så fort som mulig. Moutinho kunne vært i offside, og jeg vil heller ha en riktig avgjørelse enn å unngå noen sekunder ekstra, Men selvfølgelig vil jeg ha avgjørelsen gjort raskest mulig.