Han dømmer Manchester-derbyet

Mark Clattenburg skal holde rivalene i sjakk under lørdagens storkamp.

Daily Mail og Manchester Citys offisielle twitter-konto bekrefter at Mark Clattenburg er mannen som skal bære ansvaret med å dømme byderbyet lørdag.

41-åringen er betrodd både av FA og UEFA, og dømte blant annet både FA-cupfinalen, Champions League-finalen og EM-finalen tidligere i år.

Mike Dean er for øvrig satt opp som fjerdedommer, og sammen skal de to forsøke å holde både Uniteds spillere og de to ivrige managerne José Mourinho og Pep Guardiola i sjakk.

Clattenburg dømte United totalt fem ganger forrige sesong, og de røde djevlene tapte ikke en eneste kamp som ble ledet av ham. Tre seire og to uavgjort er fasit.

City hadde på sin side mindre erfaring med 41-åringen forrige sesong, og står med en seier, ett tap og en uavgjort med Clattenburg som kampleder.

Han har for øvrig dømt to Manchester-derbyer de to siste sesongene, begge i kalenderåret 2015, og begge på Old Trafford. I 4-2-seieren i slutten av 2014/15-sesongen dømte han tre gule til City, mens i 0-0-kampen i oktober 2015/16 dømte han to gule til hvert av lagene.