– Hadde mange sjanser til å gjøre seieren mye større

OSLO: Diogo Dalot var blant spillerne som stoppet for å snakke fremfor united.no og andre medier etter kampen mot Kristiansund.

Lenge var United gode, men målet manglet, og til slutt så det ut til at det hele ville ende målløst.

Så fikk United straffespark etter at Mata ble felt, og spanjolen satte selv straffesparket i mål.

Diogo Dalot, en av spillerne som tok seg tid til å slå av en kjapp prat i pressesonen etter kampen, var fornøyd med gjennomkjøringen.

– Det ble en god kamp. Motstanderen var god. De kjempet i nitti minutter, og gjorde vår jobb vanskelig, men vi scoret målet i det siste minuttet, og det var godt å få seieren.

– Vi hadde veldig mange sjanser til å score, og til å gjøre seieren mye større enn den ble. Vi gjorde en god jobb i dag, og heldigvis klarte vi å score. 

– Jeg er klar over at dette landet liker United, og jeg kunne merke det i dag. Det er en glede for oss å reise verden rundt for å møte fansen vår.

United har fortsatt vunnet alle kampene i årets sesongoppkjøring. Dalot ble bedt om å beskrive hvordan oppkjøringen under Solskjær har vært, og han mener United er i ferd med å bli klare til den viktige åpningskampen mot Chelsea.

– Veldig tøff. Vi har jobbet hardt, det er «the Man United way». Jeg mener vi må fortsette slik, for resultatene av det er gode, og vi er i ferd med å bli klare til den første kampen, men vi har fortsatt igjen en siste test mot Milan.

Det har blitt rapportert om en langt mer optimistisk stemning denne sommeren enn forrige, da Dalot kom inn, men portugiseren er lite interessert i å si noe som skaper store overskrifter om stemningen rundt klubben nå kontra i fjoråret.

– Jeg liker ikke å sammenligne. Dette er en ny sesong.