– Guedes kan spolere festen

MANCHESTER: – Gonçalo Guedes er mannen som kan strø ytterligere mengder salt i Uniteds vidåpne sår.

Det spår journalisten Jose Alvarez i den spanske tv-stasjonen La Sexta TV overfor united.no.

Alvarez tror Valencia vil overraske på Old Trafford tirsdag i det han kaller den aller viktigste kampen i Uniteds gruppe.

– Mye vil avhenge om Guedes har dagen for Valencia, men om han lykkes med å gjøre kvelden svett for Uniteds sidebacker har Valencia en god mulighet til å få med seg minst ett poeng, tror Alvarez.

TROR VALENCIA KAN OVERRASKE: Jose Alvarez.

Første seier

Etter en oppløftende fjorårssesong, har det skurret for Valencia i sesonginnledningen. Helgens seier mot Real Sociedad var den første på syv forsøk, men Alvarez sier han har sett tegn til bedring.

– Jeg tror dette blir en vanskelig kamp for United. Valencia kommer til å ligge lavt og kjøre kontringer. Med raske spillere, særlig på kantene, tror jeg de vil kunne utnytte Uniteds svakheter på en effektiv måte. Stilen til Valencia passer rett og slett ikke for United, med mindre Mourinhos lag scorer relativt tidlig, mener Alvarez.

BØR SCORE TIDLIG: Mourinhos United.

Den viktigste kampen

Den spanske journalisten sier oppgjøret mellom United og Valencia på Old Trafford var den første kampen han satte et utropstegn bak da terminlisten ble klar for årets Champions League.

– Jeg sa at dette ville bli den viktigste kampen for Valencia, og det står jeg ved. Om United vinner er det seks poeng opp til dem og jeg regner med at Juventus vinner gruppen. Dersom det blir seks poeng å ta igjen, må resten av gruppespillet være nærmest feilfri om Valencia skal ta seg videre. Det blir tøft, men ikke umulig. Klarer de ett poeng, eller alle tre, ser situasjonen mye lysere ut, for hjemme på Mestalla tror jeg de vil slå United, sier han.

Gonçalo Guedes ble linket til United i 2017, men endte opp med å dra til Paris og PSG. Der var imidlertid mulighetene begrensede, og portugiseren ble lånt ut til Valencia hele fjorårssesongen og viste seg som en av de beste spillerne i La Liga.

– Denne sesongen har det gått noe trått frem til nå, men seieren mot Real Sociedad har kanskje gitt spillerne akkurat det løftet de trenger, tror Alvarez.

VALENCIA-MANAGER: Marcelino.