Greenwood scoret da England avanserte

Phil Nevilles England vant mot Kamerun, og United-kaptein Alex Greenwood kom på scoringslista.

Søndag spilte England sin åttendedelsfinale mot Kamerun, og England vant fortjent 3-0, om enn uten å imponere veldig.

Dermed blir det kvartfinale mot Norge. Den spilles torsdag.

Alex Greenwood spilte hele kampen for England, og hun holdt på å tabbe seg ut da hun i det 53. minutt slo en altfor svak pasning bakover mot keeper Karen Badsley, men godt keeperspill fra Bardsley i England-målet hindret redusering.

I stedet satte Greenwood inn 3-0 noen minutter senere på et innøvd cornertrekk etter at hun klarte å rive seg løs inne i feltet. Hun ble dermed den første United-spilleren som scorer i et fotball-VM for kvinner.

3-0 ble også sluttresultatet for Phil Nevilles lag.

Kampen ble preget av flere VAR-avgjørelser som (korrekt) gikk i Englands favør, til Kameruns enorme frustrasjon.

Abbie McManus kom aldri på banen for England.