Greenwood fortsetter å imponere

Ny seier for Uniteds U18-lag på lørdag.

U18: Norwich  0-3 (0-2) Manchester United

U18 Premier League Cup, Colney Training Centre 

Mål: Greenwood (4, 44), Puigmal (76).

United: James Thompson, Arnau Puigmal, Brandon Williams, Ben Hockenhull, Reece Devine, Dion McGhee, Dylan Levitt, Ethan Galbraith (Charlie McCann, 82.), Aliou Traore (D’Mani Mellor, 46.), Largie Ramazani, Mason Greenwood (Connor Stanley, 89.)
Uben.innb.: Jacob Carney, Mark Helm


Det var ingen overraskelse at United ville stikke avgårde med tre poeng mot Norwich denne lørdagen, all den tid de gulkledde befinner seg helt sist på tabellen i sin divisjon.

United – på sin side – ligger på en sterk tredjeplass i sin divisjon, like bak Liverpool og Everton.

Lørdag møttes de to lagene til U18 Premier League Cup – en turnering du kan lese mer om her. 

Etter bare fire minutter tok United ledelsen – og selvfølgelig var det Mason Greenwood som sendte gjestene i føringen.

STOR: Dylan Levitt var enorm på Uniteds midtbane mot Norwich.

MASON GREENWOOD: Kan han bli Uniteds neste superspiss? 

17-åringen dro elegant av et par Norwich-forsvarere, før han med største selvfølgelighet la ballen vakkert ned i hjørnet.

Den svært talentfulle angrepsspilleren var et konstant problem for Norwich, som aldri var i nærheten av å ha kontroll på Greenwood, som i tillegg til å score to mål – serverte Puigmail på Uniteds tredje mål. 

Greenwood var på rett plass igjen like før hvilen med et mål som på mange måter oppsummerer 17-åringen som spiller. Pasningen fra Levitt var det høy klasse over, men avslutningen overgikk denne igjen.

Greenwood holder Norwich-spillere unna, samtidig som han med den største selvfølgelighet chipper ballen i mål. Stor idrett fra 17-åringen:

Det betyr at Mason Greenwood nå kan skilte med 17 mål og syv målgivende på 15 kamper denne sesongen, for U18, U19 og U23 denne sesongen. 

Norwich yppet seg et par ganger før og etter hvilen, men så aldri ut som et lag som ville utfordre Neil Ryans United-lag. De måtte også erstatte sisteskansen sin med en spiller på U16-nivå, noe som åpenbart ikke gjorde utfordringen noe mindre.

Pausen varte også faktisk bare i ni minutter denne lørdagen, av grunner vi i skrivende stund ikke har kjennskap til.