– Gratulerer, Ole Gunnar!

– Dette fortjente du! Reaksjonene er udelt positive etter at Ole Gunnar Solskjær har fått United-jobben på fast basis.

Gratulantene har stått i kø etter at det ble bekreftet at Ole Gunnar Solskjær har fått managerjobben i United på fast basis.

Tidligere United-kaptein og lagkamerat av Solskjær, Gary Neville, har vært en av nordmannens største beundrere. Neville roser Solskjærs effekt på laget og klubben opp i skyene.

– Jeg er glad på Ole sine vegne. Jeg trodde ikke dette ville skje den dagen han ble utnevny, men resultatene og stemningen i klubben har vært enestående etter at han kom tilbake og han fortjener det, skriver Neville på Twitter.

Chris Smalling var blant de første spillerne som gratulerte Solskjær med jobben torsdag formiddag. United-troppen skal tidligere denne uken ha fått beskjed om at nordmannen ville få jobben på fast basis.

Marcus Rashford var også kjapt ute med å gratulere Solskjær med jobben.

Solskjærs assistent Mike Phelan nøyde seg med å legge ut Uniteds egen Twitter-melding, men er nok, i likhet med Solskjær, meget glad for bekreftelsen fra klubben. United har foreløpig ikke bekreftet om Phelan blir, men det vil overraske stort om så ikke blir tilfelle. 

Solskjærs tidligere lagkamerat Rio Ferdinand var klinkende klar på hva han mente United burde gjøre etter PSG-kampen og er en lettet og glad mann i dag.