Goss ferdig for sesongen

U21-sjef Warren Joyce bekrefter at sesongen er over for den uheldige 20-åringen.

Sean Goss, som var med på førstelagets oppkjøringstur til USA før sesongstarten, og siden fikk en plass på benken til bortekampen mot Watford i november, har ikke vært å se i aksjon siden Leicester ble beseiret 6-1 like før jul.

– Skader skjer, og denne har hemmet utviklingen hans, sier hans sjef, Warren Joyce, uten å spesifisere skaden nærmere. Overfor ManUtd.com legger han til at det for spillerens del ikke er annet å gjøre enn å begynne på nytt der han slapp.

– Han er en spillertype alle trenger, og viktig for vår måte å spille på. Dette er både skuffende og frustrerende for ham, men av og til sånt som skjer i løpet av en karriere, men også sånt som kan gjøre en mentalt sterkere. Han er bare nødt til å komme seg igjennom og ut på den andre siden. Det er målet hans nå.

Willock nærmer seg

mwNår det gjelder Goss’ lagkamerat på U21, Matthew Willock (bildet til høyre), har også han vært ute med skade en stund. For hans vedkommende er situasjonen heldigvis mindre alvorlig enn for Goss, og Warren Joyce har håp om å ha ham tilbake til møtet med Chelsea på Old Trafford neste mandag.

– Forhåpentligvis vil han være klar igjen etter landslagspausen. Dette har vært frustrerende også for ham, for han gjorde det veldig bra før skaden. I fjor tok det ham en stund å følge med på tempoet, mens han i år har gjort mye av det vi har krevd av ham.