Gomes trolig ferdig i United

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at han ikke har hørt noe nytt fra verken klubben eller Angel Gomes sine representanter. Det betyr at unggutten trolig er ferdig i klubben.

Angel Gomes har trolig spilt sin siste kamp for Manchester United. Gomes sin kontrakt med United går ut onsdag 1. juli, dagen etter at United møter Brighton i Premier League.

Gomes og United har vært i lange forhandlinger som så langt ikke har ført frem.

TROLIG FERDIG: Angel Gomes sin kontrakt med United går ut tirsdag og partene har ikke kommet til enighet om en ny kontrakt.

På mandagens pressekonferanse bekreftet Solskjær at han ikke har fått noen ny informasjon som tyder på at Gomes vil bli i United.

– Har ikke hørt noe

– For å være ærlig har jeg ikke hørt noe fra dem i går eller i dag, så det virker som de ikke har kommet til enighet. Svaret er derfor ganske kort og sannsynligvis ja, svarte Solskjær da han fikk spørsmål om Gomes nå er ferdig i United.

Gomes debuterte for United som 16-åring i den siste ligakampen i 2016/17-sesongen da han ble byttet inn for Wayne Rooney.

19-åringen har lenge blitt beskrevet som et av de største talentene i United, men har bare delvis innfridd de store forventningene når han har fått muligheten.

Solskjær var optimistisk

– Angel er en glimrende fyr som vi har hatt i klubben i mange år. Vi har tilbudt ham en kontrakt og forhåpentligvis takker han ja til den. Om ikke ønsker jeg ham alt det beste for fremtiden, sa Solskjær på en tidligere pressekonferanse for noen uker siden. 

LOVENDE: Angel Gomes skrev under på sin første proffkontrakt med United i 2017. Nå forlater han trolig klubben. Her sammen med akademisjef Nicky Butt.

Nå ser det altså ut til at Gomes har takket nei. 

Gomes blir dermed trolig stående med tre kamper for start og syv som innbytter i United, for med mindre det blir en helomvending i siste liten, er 19-åringen fristilt fra sin kontrakt med United tirsdag.