– Gomes, Chong og Greenwood med i troppen

United-spillerne ankom Lowry-hotellet i Manchester lørdag kveld, for de siste forberedelsene til søndagens ligastart mot Chelsea.

Manchester Evening News var som vanlig til stede utenfor hotellet, og Samuel Luckhurst kunne rapportere om at unggutta Angel Gomes, Tahith Chong og Mason Greenwood alle var med.

Gomes og Chong spilte for Uniteds U23-lag da League One-laget Rotherham ble slått 2-0 tidligere i uka, og spesielt Gomes var god i en sentral midtbanerolle.

Likevel var det nesten mer interessant å se at Greenwood stod over, siden det sannsynligvis betyr at han hele denne uka har blitt matchet sammen med resten av førstelaget i forberedelsene til Chelsea-kampen.

Så spørs det om han kommer til å starte eller om det blir en plass på benken fra start av for 17-åringen.

United.no gjorde våre vurderinger rundt startelleveren lørdag kveld, og de kan leses her.

Lokalavisa så ikke Fred, Nemanja Matic eller Scott McTominay, men sistnevnte blei alle fall sett av andre. Så kan det selvsagt hende at Fred og Matic ankom senere av en eller annen grunn.

Alexis Sánchez var heller ikke å se, men det bør ikke være veldig overraskende ettersom Solskjær fastslo at han ligger fire uker bak de andre i opptrening denne sommeren.

Disse sjekket inn på Lowry:
De Gea, Romero, Grant, Wan-Bissaka, Dalot, Lindelöf, Maguire, Jones, Tuanzebe, Smalling, Young, Shaw, McTominay, Pogba, Pereira, Lingard, Mata, Greenwood, Gomes, Chong, Martial, Rashford.

Les også: Solskjær: – Unggutta vil få muligheter