Welbeck scoret, Cleverley serverte, mens Rooneys erstatter ble matchvinner.

1-2 Kenny Miller (49)

2-2 Danny Welbeck (53)

3-2 Ricky Lambert (70)

Som forventet startet en skadefri Wayne Rooney på topp for England mot rivalene fra Skottland.

Blant de elleve utvalgte var også Tom Cleverley og Danny Welbeck, mens Wilfried Zaha og Phil Jones fikk noen minutter på slutten.

I en svært underholdende, dog ikke altfor velspilt fotballkamp markerte United-spillerne seg stort sett med positivt fortegn. Spesielt Tom Cleverley var toneangivende i første omgang, mens Danny Welbeck spilte seg opp og satte inn 2-2 scoringen i andre omgang. Etter kampen ble 22-åringen også kåret til banens beste spiller.

I en 4-3-3 formasjon spilte mye omtalte Wayne Rooney midtspiss. 27-åringen kom til en god mulighet allerede etter et par minutter, men hadde bortsett fra det en rolig kamp. Spissen viste ingen tegn til å slite med noen skulderskade i de 68 minuttene han var på banen.

England tidlig under

Kampen på Wembley startet imidlertid dårlig for England da de kom under allerede etter 11 minutter. Etter en Welbeck-klarering på en corner maktet ikke Theo Walcott å klarere ballen ordentlig. James Morrison fikk tid og rom og banket til mot England-buret hvor en svak inngripen av Joe Hart gjorde at ballen fant veien til mål.

Etter en snau halvtime viste Cleverley hva store deler av United-fansen ser i unggutten da han på ytterst nydelig vis spilte gjennom Walcott. Arsenal-vingen dro deretter av en skotte og trillet inn utlikningen.

Fem United-spillere

Andre omgang startet som den første; sjokkåpning av Skottland. Kenny Miller banket skottene tilbake i ledelsen med et godt skudd utenfor 16-meteren.

Men nok en gang skulle en United-spiller hjelpe løvene tilbake i kampen. Etter et godt slått frispark fra Steven Gerrard viste Danny Welbeck at målradaren er i orden før seriestart og headet inn 2-2.

Etter 68 minutter ble Wayne Rooney byttet ut etter en helt grei kamp. Innbytter og debutant Ricky Lambert brukte deretter to minutter på å heade engelskmennene i ledelsen for første gang i kampen.

Fem minutter etter scoringen fikk Wilfried Zaha et innhopp i England-drakta etter en god sommer, mens Phil Jones fulgte etter kort tid senere.

På overtid markerte også Wilfried Zaha seg med et godt løp langs høyresiden. Innlegget til Ricky Lambert var perfekt, men Southampton-spissen satte ballen i stolpen fra kort hold.

Alt i alt en god kveld på Wembley sett med røde øyne. Viktigst av alt; alle kom seg fra det med helsen i behold.