Gleder seg til gjenforening

Og Andy Cole ber unge supportere om å studere Paul Scholes.

Søndag er det duket for et oppgjør mellom legender på Old Trafford. Manchester Uniteds legender får besøk av Bayern Münchens legender.

På Manchester Uniteds lag er det en rekke profilerte spiller. Andy Cole er én av disse. Men den kanskje aller største attraksjonen er Paul Scholes.

Andy Cole sier til Manchester Uniteds offisielle nettside at han er glad for at Scholes spiller med ham, og ikke mot ham.

– Jeg er alltid veldig lettet over å ha Scholes på mitt lag. Han er en fantastisk spiller, og var muligens den beste midtbanespilleren jeg noensinne spilte med, så det blir fint å spille med ham igjen, sier Cole.

Den tidligere United-spissen anbefaler barn og unge til å studere Paul Scholes for å lære.

– Unge supportere bør kjøpe et par DVD-er og se ham spille. De kan lære masse av det! Han var en fenomenal spiller og han fikk fotball til å se veldig, veldig lett ut. Det kommer til å bli en nytelse å spille med ham på søndag, og jeg nøt tiden min sammen med ham på Old Trafford.

I intervjuet snakker Cole også om Scholes’ personlighet, karrieren hans og hvor god han var på trening. Du kan lese hele intervjuet her.

Og for de som ikke har mulighet til å kjøpe seg en DVD, kanskje fordi en ikke lenger har DVD-spiller, kan studere Scholes i denne YouTube-videoen: