Mange spørsmål: Gir Solskjær oss flere svar?

United møter Tottenham i sommerens fjerde treningskamp torsdag.

Tottenham – Manchester United
Stadion:
Hongkou Stadium, Shanghai (Kina)
Avspark: Kl. 13.30 (skandinavisk tid) torsdag 25. juli
Her kan se kampen: TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo i Norge

Hvor bra kan faktisk dette United-laget være?

Og hvilke spillere ligger faktisk best an til å starte ligaåpningen mot Chelsea?

Kanskje gir torsdagens kamp mot forrige sesongs Champions League-finalist og Premier League-treer Tottenham de svarene.

Manchester United:

Ole Gunnar Solskjær bekreftet onsdag at Romelu Lukaku må stå over igjen, men Victor Lindelöf ble friskmeldt etter sin smell mot Inter. Tahith Chong, som gikk av med en smell helt på tampen av samme kamp, skal også være klar igjen.

United har vist flere glimt av et godt spill i kampene mot Perth Glory (2-0), Leeds (4-0) og Inter (1-0), men Tottenham skal være sommerens største test til nå. Kanskje er det også sommerens vanskeligste kamp, siden det er Kristiansund og AC Milan som gjenstår før ligaåpningen.

United har to kamper mer i beina enn London-laget, og er sånn sett kommet lenger i sesongforberedelsene. Samtidig er spørsmålet hvordan Uniteds «nye» stil står seg mot et smart Tottenham-lag ledet av dyktige Mauricio Pochettino.

Mot Inter fikk 11 United-spillere cirka en time med spilletid, og det blir spennende å se hvordan Solskjær matcher laget torsdag.

Fred sluttet seg til United-troppen etter de andre og fikk sine første minutter som innbytter mot Inter. Det vil ikke overraske mye om han spiller fra start mot Spurs, for å få litt ekstra minutter i kroppen.

Det er ellers grunn til å tro at i alle fall David de Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Paul Pogba og Marcus Rashford er sikre kort på laget i ligaåpningen mot Chelsea, men er Anthony Martial det? Er Nemanja Matic det? Og er det Daniel James eller Mason Greenwood som matches tøffest videre av Solskjær?

BEGGE DISSE FRA START? Det vil ikke overraske veldig om Scott McTominay og Mason Greenwood starter mot Tottenham – kanskje i stedet for Nemanja Matic og Daniel James.

Det er nemlig grunn til å tro at Solskjær gir mest spilletid i de siste treningskampene til de spillerne han faktisk skal bruke mot Chelsea 11. august.

Mot Inter var startoppstillingen som følger: De Gea – Wan-Bissaka, Tuanzebe, Lindelöf, Shaw – Matic, Pogba – James, Lingard, Rashford – Martial

Spørsmålene er dermed:

  • Hvor mange av de 11 får flest minutter også mot Tottenham?
  • Blir det fortsatt James, Lingard og Martial fra start?
  • Eller kan Mason Greenwood få en drøy time eller mer mot Tottenham?
  • Og hva med Axel Tuanzebe? Han stod over mot Leeds, men startet mot Inter.
  • Er det tid for Smalling og Lindelöf eller Jones og Lindelöf eller får Tuanzebe en ny sjanse fra start etter gode kamper til nå?

Så får vi se om vi får noen svar på dette torsdag, eller om Ole Gunnar Solskjær bytter helt på laget nok en gang.

Tottenham:

Keeper Hugo Lloris har reist tilbake til England på grunn av problemer med mandlene, og Kieran Trippier er solgt til Atletico Madrid.

Eric Dier og Ben Davies er ute med skader, og Davinson Sanchez, Serge Aurier og Victor Wanyama er ikke aktuelle grunnet landslagsspill langt ut i juli.

Christian Eriksen spilte ikke i London-lagets første treningskamp denne sesongen, en imponerende 3-2-seier mot et på papiret sterkt Juventus-lag, men får nok sine første 45 minutter i denne.

Den nyinnkjøpte franske A-landslagsspilleren Tanguy Ndombele er ventet å starte, og det gjør nok fort også Harry Kane, etter at han kun spilte 2. omgang mot Juventus.

INNBYTTER MOT JUVENTUS: Harry Kane avgjorde mot Juventus med en avslutning fra midtbanen, og spiller nok fort fra start igjen mot United.

Det må kanskje også nevnes at de som eventuelt vil kjøpe Toby Alderweireld for «bare» 25 millioner pund må gjøre det innen utgangen av torsdagen, siden den klausulen i kontrakten hans går ut to uker før overrgangsvinduet stenger – som altså er torsdag kveld.

Tottenhams lag mot Juventus: Gazzaniga – Walker-Peters (Marsh), Alderweireld (Foyth), Tanganga (Vertonghen), Georgiou (White) – Winks (Roles), Skipp (Bowden), Alli (Sissoko) – Lamela (Ndombele), Son (Moura), Parrott (Kane)

Stadion:

Hongkou Stadium i Shanghai har plass til 33.600 tilskuere, og blir sånn sett den minste arenaen United spiller på til nå i sommer før de kommer til Ullevaal stadion neste uke.

Det er ellers verdt å merke seg at det er ventet nærmere 40 grader og høy luftfuktighet når kampen spilles, noe som vil bety krevende forhold for begge lags spillere.

TORSDAGENS STADION: Hongkou Stadium.