– Giggs er unik

Wes Brown ble stilt spørsmål av ManUtd.com sine lesere.

I forbindelse med pre-season-turnéen har Wes Brown denne helgen svart på spørsmål fra ManUtd.com sine lesere. Her er noen av spørsmålene han ble stilt og svarene han ga:

Hva mener du om videodømming (for eksempel for å avgjøre om en ball er inne) i fotball? Mener de fleste spillere at det bør være det?

Jeg synes det bør startes med det for å avgjøre om ballen er inne. Jeg var like skuffet som alle andre da Frank Lampards skudd ikke ble dømt mål mot Tyskland. Ballen var så langt inne at det er utrolig, og det ville bare tatt noen få sekunder å avgjøre om den var inne eller ikke. Det funker bra i tennis og ville vært bra i sporten vår og.

Hvor viktig er pre-season-turen for å komme i form til den nye sesongen?

Det er veldig viktig fordi den forbereder oss til starten. Det er hardt arbeid, men å komme til Nord-Amerika er fantastisk. Været er bra og vi besøker noen fantastiske byer. Det er ikke like hektisk som andre steder vi har besøkt og ting er litt mer avslappende fordi vi blir ikke gjenkjent av så mange, så her har vi muligheten til å gå rundt og også handle.

Forrige sesong handlet den mest populære sangen på tribunene om Wes Brown er den tøffeste mannen i byen. Hva synes du om den sangen? Og hva synes Nemanja Vidic om at du har fått tøffing-stempelet?

(Ler) Det morsomme var at den sangen kom mens jeg ikke spilte! Det er en veldig bra sang og det er alltid hyggelig når supporterne synger navnet ditt. Vida har ikke noe problem med det – han vet at jeg er en lokal gutt, men jeg vet ikke om det stemmer at jeg er den tøffeste i byen!

Hvem er de beste du har spilt med og mot?

De beste spillerne jeg har spilt med må være Giggs, Scholes, Ronaldo, Rooney, Yorke og Cole – lista er lang. Den vanskeligste motstanderen må være Zidane. Jeg husker at jeg skulle markere han da han spilte for Real Madrid, og jeg tror helt ærlig ikke at jeg rørte ballen! Han var en utrolig spiller. Messi er en annen en. Jeg kommer alltid til å huske da jeg spilte mot han i Champions League-semifinalen i 2008. Det var så mye som sto på spill i begge kampene, spesielt på Old Trafford. Det var en tøff kveld og vi måtte forsvare oss bra, men det var også en fornøyelse å spille mot en spiller som han.

Hva er ditt beste minne i karrieren?

Debuten min (mot Leeds i 1999) og Champions League-finalene i 1999 og 2008. Den første finalen var utrolig på grunn av måten vi vant og at vi vant The Treble, men å spille i finalen i 2008 og vinne var fantastisk.

Hvem er din favorittspiller gjennom alle tider?

Dette kommer til å høres kjedelig ut, men jeg må si Giggs. Man har naturligvis spillere som Pelé og Maradona, men for meg må det være Giggs. Ferdighetene hans og alt han har oppnådd er helt utrolig. Av og til dukker det opp unike spillere og han er en av dem. Å ha prestert så bra på det høyeste nivået så lenge og bare spilt for ett lag er forbløffende. Det er vanskelig å tenke på noen som er lik Giggs; Sir Bobby Charlton er sannsynligvis den eneste spilleren man kan sammenlikne med han.

Les hele spørrerunden med Wes Brown her.