Giggs: – Jeg brast i gråt

Ryan Giggs beskriver hvordan følelsene tok overhånd etter hans siste kamp som aktiv fotballspiller.

Selv spilte ikke Giggs sesongens siste kamp, mot Southampton på St. Mary’s den 11. mai, men det var etter den at det for alvor gikk opp for ham at spillerkarrieren var over etter 23 år som førstelagsspiller på Old Trafford.

Etter å ha fløyet tilbake til Manchester sammen med resten av laget, ble han sittende i bilen sin og gråte.

Slik forklarer han ifølge The Guardian hva som skjedde:

– Jeg tok farvel med spillerne og takket dem. Egentlig er jeg ikke noe følelsesmenneske – vel, jeg trodde ikke at jeg var det. Men jeg hadde bilen parkert utenfor flyplassen og tenkte med meg selv: ‘Jeg må se til å komme meg bort til den’. Jeg følte nemlig at jeg var i ferd med å bli emosjonell.

– Så jeg kom meg inn i bilen og da brøt det løs. Tårene trillet. Jeg tror nok at det skyldtes en miks av at jeg hadde tatt farvel med folk for kanskje siste gang og den pressede situasjonen jeg hadde satt meg selv i (med jobben som midlertidig manager). Det kan virke tåpelig nå, for det var ikke meg. Jeg er bare ikke sånn, ikke i det hele tatt.

Deretter fikk Giggs øye på Nicky Butt:

– Jeg hadde akkurat kjørt ut fra parkeringen og stoppet ved lyskrysset da jeg så Butt i bilen ved siden av meg. Jeg tenkte: ‘I helsike, jeg kan ikke la han få merke at jeg har grått’. Så jeg ga ham bare et kort vink og lot blikket mitt gli den andre veien mens jeg ventet på grønt lys.