isakwlves

Giggs debuterte da Isak scoret sitt første for sesongen

Det er først søndag førstelaget møter Liverpool klokka 17.30, men lørdag skal Uniteds to neste lag i rekka i aksjon.

Uniteds U18-lag ga United-helga en god start da de slo Wolverhampton 4-2 i Premier League Cup, der det spilles tre kamper i et gruppespill til å begynne med. Før siste kamp borte mot WBA står United nå med 4-2 mot Wolves og 8-2 mot Birmingham.

Det ble en noe snodig kamp lørdag.

United overkjørte Wolves fullstendig før pause, og det kunne fort stått 5-0 med normal uttelling.

I stedet måtte United-unggutta nøye seg med 2-0-ledelse, etter scoring av Rhys Bennett og Isak Hansen-Aarøen – hans første United-mål for sesongen.

Se Isaks første United-mål for sesongen her:

Men som så ofte før i fotball – etter pause endret alt seg.

Jo da, United burde og kunne scoret flere, men Wolves matchet nå United over hele banen. I perioder var de også bedre. United forsøkte å dra Hansen-Aarøen ned fra 10er-rollen til en defensiv midtbane-rolle for å kontrollere kampen, men Wolverhampton reduserte først og så utliknet de med fem minutter igjen å spille.

Da så det ikke bra ut.

Storscorer Charlie McNeill satte imidlertid 3-2 i siste minutt, og på overtid slapp Maxi Oyedele unna med et høyt spark slik at det endte 4-2.

Dermed er United på vei videre i Premier League Cup, slik det ser ut akkurat nå.

Unge Zach Giggs (15), sønnen til Ryan Giggs, debuterte for U18-laget seks minutter på overtid, mens de tre 14-åringene på benken ble sittende der kampen gjennom.

gissy
DEBUTERTE: Zach Giggs kom innpå helt på tampen for U18 lørdag.

U18: Man. United 4-2 Wolves (12.30)

Carrington
Premier League Cup

Mål: 1-0 Bennett (Gore, 21), 2-0 Hansen-Aarøen (Garnacho, 33), 2-1 McLeod (53), 2-2 Roberts (85), 3-2 McNeill (Bennett, 89), 4-2 Oyedele (90+4)

G Aljofree (36), Bennett (59), Oyedele (68), McNeill (90)

United: Eric Hanbury – Rhys Bennett, Willy Kambwala, Sonny Aljofree, Sam Murray – Dan Gore (Zach Giggs, 90+6),, Maxi Oyedele – Ethan Ennis, Isak Hansen-Aarøen, Alejandro Garnacho – Charlie McNeill

Ubenyttede innbyttere: Jaycee Fitzgerald, Aidan Higgins, Nehemiah Oriola

Benken består altså av 15 år gamle Giggs, og 14 år gamle Fitzgerald, Higgins og Oriola.

Vi oppdaterer med mål og de største hendelsene, og kommer tilbake med kampreferat ved kampslutt.

90+8: Slutt.

90+4 Maxi Oyedele. Litt kaos i feltet. Garnacho skjøt, skuddet ble blokkert, keeper ut for å ta balle, Oyedele inn med beinet høyt, men det fikk passere og han satte 4-2. Burde nok vært avblåst for høyt spark.

89: 3-2 Charlie McNeill. Bennett la inn fra høyre, og McNeill med en volley i nettaket fra kort hold. McNeill fikk gult kort like etter.

85: 2-2. Wolves utlikner. Skar inn i 16-meteren fra høyre og dunket ballen i motsatt hjørne.

84: Wolves-sjanse. Kambwala med stygg feil som bakerste mann, men Hanbury reddet skuddet fra skrått hold.

83: Stor Wolves-sjanse. Skudd en centimeter utenfor krysset fra 16 meter. «Alle» trodde den gikk inn, men den smatt heldigvis på feil side av stolpen.

80: Ny United-sjanse: Garnacho til McNeill, som lobber keeper, men ballen triller ikke i mål.

75: Ny United-sjanse. Flott kombinasjon mellom Ennis og McNeill, men avslutningen reddet.

73: Stor United-sjanse. Ennis med herlig raid langs høyre, spiller tversover til venstrekanten, der Garnacho skaffer seg rom alene med keeper, men Wolves-keeperen reddet igjen!

68: Gult Oyedele. La ned Wolves-spiller på vei fremover.

65: Kjempesjanse United. United kontrer etter tverrliggerskuddet, Garnacho alene gjennom, blir løpt opp, finter seg likevel til åpent skudd, men setter den utenfor.

65: Kjempesjanse Wolves. Åpent skudd fra 10 meter i tverrligger ut.

59: GULT til Rhys Bennett for en takling utenfor egen 16-meter. Denne omgangen er helt annerledes – Wolves matcher United og vel så det over hele banen.

53: 2-1. Hanbury reddet straffen, men returen falt tilbake til straffeskytteren som satte returen.

53: Straffe Wolves. Hansen-Aarøen for sent i en duell like innenfor 16-metersstreken.

50: Rhys Bennett kolliderte med stolpen. Måtte få behandling.

46: 2. omgang er i gang (13.33 skandinavisk tid)

45+3: Pause. Dette var en maktdemonstrasjon. Enveiskjøring. Lagene har like mange poeng i ligaen, men her var det spill mot ett mål. United har vært bedre i alt, og den eneste misnøyen ved pause er egentlig at de ikke ledet med mer.

42: TRIPPELSJANSE: Vanvittig at det ikke ble 3-0. Først en Wolves-spiller i egen tverrligger, så Garnacho med skudd fra tre meter som ble blokkert og så nesten åpent for Hansen-Aarøen til å score igjen, men en vill blokkering fra keeper forhindret mål.

36: GULT til Uniteds Aljofree. La ned en motstander på vei gjennom.

33: 2-0 Isak Hansen-Aarøen. Garnacho med ball til nordmannen, som finter seg rom med høyre like innenfor 16-meteren og skyter med venstrefoten i hjørnet. Sesongens første mål for Tromsø-gutten.

32: Dobbeltsjanse: Først Murray tversover til Hansen-Aarøen som vel tror han scorer på direkten, men flott keeperredning og Garnacho på returen, heller ikke i mål.

21: 1-0: Rhys Bennett. En corner havner i returrommet, heades inn igjen fra Gore og der vender forsvarsspiller Bennett (i dag på høyrebacken) kjapt og dunker den inn via tverrligger.

18: Ny sjanse. United vender fra høyre til venstre, nok en gang havner ballen hos Garnacho som skaffet seg rom og skjøt fra skrått hold. Redning.

7: Stor sjanse. Garnacho en mot en til venstre, finter seg plass, skyter høyt, men keeper får slått til corner.

6: STOLPE. Isak Hansen-Aarøen spiller opp Ethan Ennis til høyre. Han har plass, skyter mot bakre hjørne, men ballen smeller i stolpen og ut. United dominerer.