– Gi meg sjansen!

Davide Petrucci mener at han må få sjansen for å vise hva kan.

Manchester Uniteds italienske midtbanespiller Davide Petrucci har tidvis vist glimt av gode ferdigheter for reservelaget, men har så langt ikke fått sjansen på førstelaget.

Derfor har italieneren blitt lånt ut for å få verdifull førstelagserfaring. Petrucci var fornøyd med oppholdet i Royal Antwerp, men er klar for å ta et nytt steg nå.

– Jeg nyter alltid å få ny erfaring. Jeg har ikke noe imot å spille i et annet land, men fotballen var litt annerledes og mer fysisk. Jeg nøt oppholdet, så det var bra, uttalte Davide Petrucci til ManUtd.com.

– Det er godt å være tilbake, men jeg er i en alder hvor et nytt lån vil være godt med meg. Jeg trenger å spille førstelagsfotball, men i øyeblikket er jeg her og ser hva som skjer, la han til.

Petrucci mener at han må få sjansen til å vise hva han kan.

– Selvsagt er det en drøm for meg å spille her. Jeg har aldri fått sjansen. Jeg håper at jeg en dag vil få sjansen til å vise at jeg er god nok. Jeg mener at dersom man får sjansen, er det opp til en selv, hevdet han, og la til:

– Mange unge spillere får sjansen – noen tar den, andre ikke. Jeg har aldri fått den. Jeg håper jeg en dag får den.

Davide Petrucci kom til Manchester United fra ungdomsakademiet til Roma i 2008, og har siden den gang spilt på U18- og U21-laget, samt vært på låneoppholdt hos Peterborough og Royal Antwerp.