– Gi jobben til Solskjær på permanent basis!

Det er oppfordringen fra Dimitar Berbatov, som argumenterer godt for saken sin.

Ting har gått på skinner for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United de siste ukene.

Positivitet og spilleglede er noe vi var i ferd med å glemme, men nå er det igjen synonymt med Manchester United og Old Trafford.

Fortsatt så går diskusjonen om hvem som skal ta over jobben på permanent basis neste sommer, og mye tyder på at det er Mauricio Pochettino som er Ed Woodwards favoritt til jobben. 

– Handler ikke om topp-fire

Der vil han i så fall møte motstand fra Dimitar Berbatov, som har en helt annen visjon for Uniteds fremtid.

– Hvis United fortsetter slik – og det er ingen grunn til at de ikke skal gjøre det – så vil han helt sikkert få jobben. 

– Han har gjort en fantastisk jobb. Når sesongen nærmer seg slutten, så burde de gi han jobben uavhengig av topp-fire, såfremt laget fortsetter å spille slik de gjør nå, mener Berbatov.

COOL AS YOU LIKE: Dimitar Berbatov i sitt rette element.

Uniteds tidligere nummer ni mener at hvis United ikke velger å gå for Solskjær i mai, så har nordmannen nå allerede bevist nok til at en annen klubb i Premier League vil prøve å hente han til klubben.

– Han bare skjønner det

Berbatov er også klar på at Solskjærs posisjon som klubblegende har hjulpet han i starten av sin trenerkarriere i United.

– Når er klubblegende blir trener, så får han automatisk oppmerksomheten til spillerne, rett og slett fordi han har vært der tidligere og vunnet det som vinnes kan. Når du er i posisjonen til Solskjær, med så mange mål og troféer, så har han oppmerksomheten fra første stund.

UNITED FOR UNICEF: Ole Gunnar Solskjær, Dimitar Berbatov, Sir Alex Ferguson, Ryan Giggs og Rio Ferdinand på gallamiddag.

– Han trenger ikke å kjefte eller rope for å bevise noe, han bare skjønner det.

Dimitar Berbatov snakket også om hvordan United-spillerne har respondert på Solskjærs spillestil, og også om hvordan en trener må behandle dagens fotballspillere.

Hele intervjuet kan dere lese her, hos The Mirror.