Gary Nev i tenkeboksen?

Middlesbrough skal ha følere ute etter United-kapteinen.

Det er Sky Sports som melder om den ferske Championship-klubbens interesse for Uniteds aldrende forsvarsspiller. Dermed underbygger nettstedet historien som fremkom i Manchester Evening News allerede for halvannen uke siden.

Boro-manager Gareth Southgate er ute etter å tilføre spillerstallen sin mer rutine, og ser i så måte Neville som en høyst aktuell kandidat. Med 570 opptredener for United og 85 landskamper for England, er det nemlig svært få som matcher 34-åringen på erfaring.

Neville, som de siste to sesongene har slitt med skadeproblemer, fikk en kraftig vitaminnsprøytning da han ble kalt inn i troppen til Englands VM-kvalifiseringskamper mot Kasakhstan og Andorra, og kan kanskje la seg friste til å ta imot et eventuelt tilbud fra sin gamle landslagskollega, Southgate.

Skal han ha muligheten til å blande seg inn i Fabio Capellos tropp til neste års VM-sluttspill i Sør-Afrika, vet Neville at han vil være avhengig av å spille klubbkamper på regulær basis, noe han neppe kan regne med om han velger å bli værende på Old Trafford. På Riverside derimot, vil det – så sant han holder seg noenlunde skadefri – sannsynligvis by seg muligheter hver eneste uke.

Det skal allerede ha blitt etablert kontakt mellom de to klubbene, og United vil neppe legge hindringer i veien dersom Neville skulle bestemme seg for å takke ja til en overgang.