– Frustrerende på Old Trafford

Darron Gibson sier til Evertons hjemmeside at han ble oppgitt over mangel på spilletid i United.

Den 24 år gamle iren, som fredag skrev under på en fire og et halvt år lang avtale med Everton, mener at tiden nå var moden for å ta farvel med Old Trafford.

– Riktig tidspunkt

Gibson, som debuterte for United så langt tilbake som i oktober 2005, fikk til sammen 63 obligatoriske kamper for rødtrøyene. Selv synes han nok at det var altfor lite. For som han selv gir uttrykk for overfor evertonfc.com, ble han oppgitt over mangel på spilletid:

– Ja, jeg ble veldig frustrert. Jeg synes nemlig selv at jeg gjorde det bra når jeg først fikk sjansen. Men så ble jeg selvfølgelig satt ut av laget igjen ved neste anledning, og måtte nøye meg med en kamp her og en kamp der. Det var veldig frustrerende. Derfor tror jeg det var riktig av meg å dra videre nå.

– Gleder meg

– Nå gleder jeg meg bare til å komme igang. Når alle er skadefrie har vi en god stall, og forhåpentligvis blir den enda litt bedre med mine bidrag.

– Jeg anser meg selv for å være en målscorende midtbanespiller, og håper å kunne bidra med noen scoringer.

– Jeg har scoret en del mål med skudd fra langt hold – ja, for å være ærlig tror jeg faktisk ikke at jeg noensinne har goalet fra innsiden av 16-meteren!

– Men scoringer få komme som en bonus. Egentlig er jeg bare ute etter å gjøre det så bra som mulig for laget, avslutter Gibson.